Κυβερνητικές πήγες: Για τα μάτια του κόσμου η διαγραφή Πολάκη μόνο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Κυβερνητικές πήγες: Για τα μάτια του κόσμου η διαγραφή Πολάκη μόνο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Μέσα στο περιβάλλον πολιτικής αποσύνθεσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ο ένας κρατάει τον άλλον», σχολιάζουν οι ίδιες πηγές

polakis-pavlos-ko
Ως υποκριτική αντιμετωπίζουν κυβερνητικές πηγές τη στάση του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στον Παύλο Πολάκη μετά το bullying προς συνεργάτη του Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τα όσα είπε για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε μετά το επεισόδιο.

Όπως λένε χαρακτηριστικά η διαγραφή Πολάκη μόνο από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν για τα μάτια του κόσμου προσθέτοντας πως μέσα στο περιβάλλον πολιτικής αποσύνθεσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ο ένας κρατάει τον άλλον».

Στο πλαίσιο αυτό θυμίζουν όσα είπε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Παύλο Πολάκη και ειδικά φράσεις όπως «αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση», «πραγματικά τον αγαπώ» και «ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ».

Την αντίφαση αυτή τόνισε το πρωί της Παρασκευής και ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας πως «εάν ο κ. Κασσελάκης έχει σκοπό να τον επαναφέρει σε λίγο καιρό, πιστεύω ότι αυτή τη φορά η κοινωνία θα τους σιχαθεί. Δεν νομίζω ότι μπορούν να το ξανακάνουν, τα δάκρυα της κυρίας Λινού θα μείνουν και θα τα βλέπουμε. Τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη την καταδίκασε ο κ. Φάμελλος, ο κ. Μπάρκας. Πώς θα μείνει σε ένα κόμμα που τον θεωρούν απαράδεκτο; Εάν δεν τον διαγράψουν από το κόμμα θα έχουν απλώς κοροϊδέψει την κοινή γνώμη. Αν κάνουν ένα πολιτικό χειρισμό θα είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία προς την κοινή γνώμη. Μπορεί να φοβούνται ότι θα κάνει κόμμα, ότι θα τους κόψει ψήφους αλλά το βλέπω δύσκολο»

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Το δείπνο του Μακρόν στον Λούβρο για τους ηγέτες στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Το μενού έκπληξη, οι παρόντες και οι απόντες

Στην αντεπίθεση η τρανς κορη του Μασκ μετά την επίθεση του στη woke κουλτούρα: Τα έβγαλε όλα από το μυαλό του, δεν ήταν ποτέ δίπλα μου

Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές από τις Πανελλαδικές - Ποιες πλησίασαν πιο κοντά στα 20.000 μόρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης