Ρωμανός για στήριξη Βελόπουλου σε Πολάκη: Ο πολακισμός ενώνει τους αριστερο-ακροδεξιούς εκφραστές του ακραίου λαϊκισμού

Ρωμανός για στήριξη Βελόπουλου σε Πολάκη: Ο πολακισμός ενώνει τους αριστερο-ακροδεξιούς εκφραστές του ακραίου λαϊκισμού

«Η ίδια συμμαχία πρωταγωνίστησε την περίοδο 2015-2019, της οποίας προφανώς κάποιοι νιώθουν συνεχιστές»

romanos-nd
«Ο πολακισμός ενώνει τους αριστερο-ακροδεξιούς εκφραστές της χυδαιότητας και του ακραίου λαϊκισμού» ανέφερε σε δήλωσή του το πρωί της Παρασκευής ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, με αφορμή την στήριξη που παρείχε ο Κυριάκος Βελόπουλος στον Παύλο Πολάκη μετά τη διαγραφή του δεύτερου από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το bullying σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Η ίδια συμμαχία πρωταγωνίστησε την περίοδο 2015-2019, της οποίας προφανώς κάποιοι νιώθουν συνεχιστές» πρόσθεσε ο κ. Ρωμανός ο οποίος σημείωσε ότι η διαγραφή Πολάκη έγινε «για τα μάτια του κόσμου»

Όλη η δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της υποκριτικής διαγραφής Πολάκη, ο κ. Βελόπουλος έσπευσε να τον υποστηρίξει στοχοποιώντας τη συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη, όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα με την κα Συρεγγέλα. Είναι ολοφάνερο πια πως ο πολακισμός ενώνει τους αριστερο-ακροδεξιούς εκφραστές της χυδαιότητας και του ακραίου λαϊκισμού. Εξάλλου, η ίδια συμμαχία πρωταγωνίστησε την περίοδο 2015-2019, της οποίας προφανώς κάποιοι νιώθουν συνεχιστές.

ΥΓ: Όσον αφορά στην υποκρισία μιας διαγραφής που έγινε για τα μάτια του κόσμου, τα όσα είπε ο κ. Κασσελάκης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μόνο που δεν ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Πολάκη, είναι ενδεικτικά!

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, εντός ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης μετά το bullying - Όλο το παρασκήνιο

Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές από τις Πανελλαδικές - Δείτε αναλυτικούς πίνακες

Έστησαν καρτέρι σε 53χρονο στην Θεσσαλονίκη και φώναζαν το όνομα της πρώην συζύγου του με την οποία είναι στα δικαστήρια - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης