Παύλος Πολάκης: Επιμένει για «στημένη και υποκριτική» αντίδραση της Λινού και δίνει ραντεβού στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

«Στην ψυχή παραμένω ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός σε βάζει ή σε βγάζει από την θέση του βουλευτή» υποστήριξε ο Παύλος Πολάκης

Καμία διάθεση να πάρει πίσω τη συμπεριφορά που οδήγησε στη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έδειξε το πρωί της Παρασκευής ο Παύλος Πολάκης ο οποίος επανέλαβε την επίθεσή του στην Αθηνά Λινού.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο εντευκτήριο της Βουλής υποστήριξε ότι η αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «υποκριτική και στημένη» ενώ σε ραδιόφωνο της Κρήτης που μίλησε νωρίτερα παρέπεμψε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη αντίδρασή του.



«Στην ψυχή παραμένω ΣΥΡΙΖΑ και στον κόσμο που εκφράζω. Ο λαός ειναι αυτός που απαντάει στο τέλος και βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Ο λαός σε βάζει ή σε βγάζει από την θέση του βουλευτή και τα μέλη του κόμματος είναι αυτά που σε βάζουν ή σε διαγράφουν από το κόμμα» είπε στο Zarpa Radio ο κ. Πολάκης.

Σημείωσε, δε, με νόημα ότι «συντεταγμένη λειτουργία των κομμάτων είναι να χτυπάμε στην ίδια μεριά, όχι οι υποκριτικές ευαισθησίες».

Όπως υποστήριξε «κατακεραυνωνουν το ύφος μου γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν ούτε για το ήθος μου ούτε για την ουσία των όσων λέω».

Όσο για το επεισόδιο που οδήγησε στη διαγραφή του επέμεινε στη θέση του λέγοντας «δεν μπορεί την ώρα που ένας βουλευτής ενός κόμματος κάνει μια τεράστια αποκάλυψη για ένα σκάνδαλο για το κέντρο υγείας Φιλιατρών του οποίου η ενεργειακή αναβάθμιση θα φτάσει το 1,75 εκ ευρώ, δεν μπορεί να βάζει να βάζει να κλάμματα η κυρία Λινού επειδή έκανα παρατήρηση σε μια συνεργάτιδα του Γεωργιάδη. Παρατήρηση, ούτε την προσέβαλα ούτε έβρισα. Δεν είχα καμία έκρηξη. Της είπα απλά "γιατί στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου;"»

Ειδήσεις σήμερα:

Παρέλυσε το σιδηροδρομικό δίκτυο στη Γαλλία - Σαμποτάζ στα τρένα, ανήμερα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Με... αγάπη από τον Κασσελάκη εκτός KO o Πολάκης αλλά εντός ΣΥΡΙΖΑ - Όλο το παρασκήνιο

Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές από τις Πανελλαδικές - Δείτε αναλυτικούς πίνακες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr