Πέτρος Παππάς για Πολάκη: Πρέπει πολύ σοβαρά να αποδείξει ότι έχει αλλάξει συμπεριφορές για να είναι ξανά στα ψηφοδέλτια

Πέτρος Παππάς για Πολάκη: Πρέπει πολύ σοβαρά να αποδείξει ότι έχει αλλάξει συμπεριφορές για να είναι ξανά στα ψηφοδέλτια

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς για πολλά χρόνια έδειξε μία ανοχή στην κακώς εννοούμενη πολυφωνία», είπε ο βουλευτής του κόμματος 

petros_pappas_
Στην διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο βουλευτής του κόμματος Πέτρος Παππάς.

«Συμφωνώ με την απόφαση. Αυτό δείχνει την αποφασιστικότητα του Στέφανου Κασσελάκη, πως δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε παρεκκλίσεις», είπε μιλώντας στο Mega ο βουλευτής Κιλκίς.

Ο Πέτρος Παππάς, απαντώντας στην ερώτηση αν θα έπρεπε να έχει διαγραφεί νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης, άσκησε κριτική για το γεγονός ότι αντίστοιχες ενέργειες απομάκρυνσης στελεχών, δεν είχαν γίνει στο παρελθόν, φωτογραφίζοντας την περίοδο προεδρίας του Αλέξη Τσίπρα.
Ο Πέτρος Παππάς για τον Παύλο Πολάκη
Κλείσιμο

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς για πολλά χρόνια έδειξε μία ανοχή στην κακώς εννοούμενη πολυφωνία και καταδικάστηκε και εκλογικά για αυτό. Εδώ μπαίνει μία τελεία. Θα έπρεπε γενικότερα στον ΣΥΡΙΖΑ, να δείξουμε μικρότερη ανοχή στις προσωπικές στρατηγικές, στις τάσεις, αυτά πλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε συγκεκριμένα.

Όπως τόνισε «ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσα στους 10 μήνες, έχει δείξει μία αποφασιστικότητα και πυγμή και αυτό δείχνει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι διατεθειμένος να συγκρουστεί ακόμα και με ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει».

Απαντώντας στην ερώτηση αν θα έπρεπε να έχει διαγραφεί και από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να αποκληστεί από το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επόμενες εκλογές ο Πέτρος Παππάς είπε: «Εγώ θεωρώ ότι όταν κάποιος τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πρέπει πολύ σοβαρά να αποδείξει ότι έχει αλλάξει συμπεριφορές και τρόπους για να κριθεί να είναι ξανά στα ψηφοδέλτια. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι όποιος είναι αμετανόητος και όποιος συνεχίζει και δεν αφορά μόνο τον κύριο Πολάκη αυτό που λέω, όποιος συνεχίζει συμπεριφορές οι οποίες πληγώνουν τους ψηφοφόρους μας, πληγώνουν την Αριστερά, δεν έχει θέση σε αυτή την κοινή προσπάθεια».

Τέλος ο Πέτρος Παππάς σχολιάζοντας τις αναφορές Πολάκη ότι ήταν στημένο στο σκηνικό της διαγραφής του, είπε ότι αυτό «είναι στη σφαίρα της φαντασίας».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2zacy599075)

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, εντός ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης μετά το bullying - Όλο το παρασκήνιο

Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές από τις Πανελλαδικές - Δείτε αναλυτικούς πίνακες

Έστησαν καρτέρι σε 53χρονο στην Θεσσαλονίκη και φώναζαν το όνομα της πρώην συζύγου του με την οποία είναι στα δικαστήρια - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης