Πολάκης κατά Κασσελάκη: Δεν φτάνουν οι αγάπες, θα έκανα ξανά τα ίδια

Ο ανεξάρτητος βουλευτής υπονόησε ότι η επιστροφή του στον ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί πριν το συνέδριο - Eπιτέθηκε εκ νέου στην Αθηνά Λινού, λέγοντας ότι το κλάμα της ήταν ψεύτικο και υποκριτικό – Η «αποκάλυψη βόμβα» και τα λάθος ονόματα προσώπων

Αμετανόητος εμφανίζεται σε κάθε του δημόσια τοποθέτηση ο Παύλος Πολάκης και επιμένει ότι θα ξανά έκανε τα ίδια αν είχε την ευκαιρία. Σε δήλωση του, επιτίθεται ξανά στην Αθηνά Λινού ενώ υπονόησε πως η επιστροφή του στον ΣΥΡΙΖΑ, θα κριθεί πριν από το συνέδριο του κόμματος.


Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη- που είπε ότι δεν έχει μιλήσει μαζί του- σχολιάζοντας την χθεσινή του αποστροφή πως τον αγαπά. «Δεν φτάνουν οι αγάπες, όταν έχεις αποκάλυψη σκανδάλου και απέναντί σου συνεργάτιδα υπουργού που κάνει μορφασμούς υποτίμησης και δεν της λέω απολύτως καμία βρισιά. Κατάγομαι από τόπο που σέβονται τις γυναίκες. Όταν κάνει γκριμάτσες και λες “κλέβουν 1,5 δισ. ευρώ” τι να της πω; Να της δώσω γαρίφαλο;».


Νέα επίθεση κατά της Αθηνάς Λινού


Ο κ. Πολάκης επιτέθηκε ξανά και στην συνάδελφο του, Αθηνά Λινού, επιμένοντας πως το κλάμα της ήταν ψεύτικο και υποκριτικό. «Ήταν κατά παραγγελία, μετά από δύο ομιλητές όταν έγινε το γεγονός ακόμα και άλλοι μετακλητοί του Γεωργιάδη γελούσαν. Και μετά την έπιασε η ευαισθησία. Είναι συγκεκριμένο στήσιμο».


Ο κ. Πολάκης απάντησε και στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει στην χθεσινή του τοποθέτηση όταν και ανακοίνωσε την κοινοβουλευτική ποινή που του επιβλήθηκε «ζήτουλα προσοχής», λέγοντας: «Χυδαίος ζήτουλας είναι αυτός που τρώει 1,5 δισ. κύριε πρόεδρε της Βουλής. Είναι αυτοί που κάνουν 15 δισ. ευρώ απευθείας αναθέσεις, όχι εγώ που έχω αποκαλύψει πολλά».

«Συνεχίζω, επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν για ήθος και την ουσία αυτών που λέω και η ΝΔ έχει ενοχληθεί γιατί έχω αλαφρώσει από πολλούς από τα σκάνδαλα που έχω βγάλει», είπε.

Αποκάλυψη «βόμβα» αλλά με… λάθος ονόματα

Νωρίτερα, ο Παύλος Πολάκης, τοποθετήθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων. Είχε προαναγγείλει μια αποκάλυψη «βόμβα», ωστόσο, προέκυψε ότι είχε λάθος τα ονόματα των προσώπων.

«Επειδή δεν μπορώ να πάω στην επιτροπή Θεσμών, δεν συμμετέχουν ανεξάρτητοι βουλευτές. Φέρνετε τρία άτομα για την Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Ο κύριος Γεώργιος Πάντος, υπάρχει μια 99% επιβεβαιωμένη πληροφορία ότι έχει κέντρο αναπαραγωγής», δήλωσε ο κ. Πολάκης.


Ο υπουργός Υγείας, πήρε τον λόγο και διευκρίνισε ότι «ο Γεώργιος Πάντος, δεν έχει κανένα κέντρο αναπαραγωγής, είναι καθηγητής σε πανεπιστήμιο. Μιλάτε για Κώστα Πάντο».



Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, εντός ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης μετά το bullying - Όλο το παρασκήνιο

Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές από τις Πανελλαδικές - Δείτε αναλυτικούς πίνακες

Έστησαν καρτέρι σε 53χρονο στην Θεσσαλονίκη και φώναζαν το όνομα της πρώην συζύγου του με την οποία είναι στα δικαστήρια - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr