O ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε με την Krikel σύμβαση 11 εκατ. ευρώ το 2018 και της έδωσε το Tetra της ΕΛΑΣ! – Δείτε την σύμβαση

Σύμπτωση; Στην Krikel προσλήφθηκε ο γιος του Τόσκα, ο οποίος ήταν τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Κούλογλου και Κασσελάκης ανακάλυψαν «σκάνδαλο» 45.000 ευρώ με διαφημιστική σύμβαση του Πρώτου Θέματος με την Krikel, που είχε υπογραφεί μήνες πριν το ξέσπασμα του σκανδάλου των υποκλοπών!

Ο κ. Κασσελάκης με τον κ. Κούλογλου (μυστήρια συμπόρευση αν διαβάσει κανείς τι έχει γράψει και πει ο δεύτερος για τον πρώτο)  «αποκάλυψαν» σήμερα ότι και μας άκουγε το Predator και η ΕΥΠ (μόνον εμάς από όλους τους εκδότες ) αλλά και μας «έκλεισαν το στόμα» έναντι διαφημιστικής σύμβασης κατατεθειμένης στην Εφορία, της τάξεως των 45.000 ευρώ συν ΦΠΑ, με την εταιρεία Krikel.

Ποιος μιλάει για την Krikel; Ο ΣΥΡΙΖΑ που συνήψε το 2018 σύμβαση ύψους 11 εκατ. ευρώ διάρκειας πέντε ετών με την συγκεκριμένη εταιρεία για την προμήθεια του συστήματος επικοινωνίας Tetra που χρησιμοποιεί η Ελληνική Αστυνομία! Ο υπουργός Τόσκας έδινε 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο στην Krikel για τις ενδοεπικοινωνίες της ΕΛΑΣ! Και η σύμβαση αυτή παύθηκε προ ολίγων μηνών. Και φυσικά ο γιος του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ μετέπειτα προσελήφθη στην Krikel... 

Οι συμβάσεις διαφήμισης του Πρώτου Θέματος του Νέου Χρήματος με την εταιρεία Krikel υπογράφηκαν την 1η Μαΐου του 2022, μήνες πριν γίνει λόγος για εμπλοκή της στις υποκλοπές, θύμα των οποίων ήταν και ο εκδότης του Πρώτου Θέματος. Ο όμιλος του Πρώτου Θέματος είχε το 2022 διαφημιστικά έσοδα της τάξης των 21 εκατ. ευρώ από 750 πελάτες - επιχειρήσεις. Λέτε να μας παρακολουθούσαν και να κάναμε τους χαζούς για 45 χιλιάρικα;

Κατά τα άλλα, εξακολουθούμε να αναμένουμε απαντήσεις από τον κ. Κασσελάκη: Μεταξύ άλλων, για την «φορολογική εκκρεμότητα» των 11 εκατ. ευρώ του πατέρα του - αφού ο δημόσιος ισχυρισμός του ότι αθωώθηκε έχει καταρριφθεί - όπως και για τις οικογενειακές offshore που ανακάλυψε το ΣΔΟΕ, αλλά και για το «παραδικαστικό» που του στέρησε τα πλούτη μέσα στα οποία γεννήθηκε, όπως έχει ισχυριστεί. Εμμονικός ή μη, ο κ. Κασσελάκης θα μάθει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να δέχεται και το ρεπορτάζ και την κριτική.

Υ.Γ.: Κύριε Κασσελάκη δεν στα λέει καλά αυτός που σε έβαλε να κάνεις συμβόλαιο εναντίον μας.


Δείτε τη σύμβαση εδώ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr