Δημητριάδης για υποκλοπές: Η απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και ευφάνταστα κατασκευάσματα

Δημητριάδης για υποκλοπές: Η απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και ευφάνταστα κατασκευάσματα

Δήλωση του πρώην γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού μετά την ανακοίνωση του πορίσματος του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές

dimitriadis-gr
«Οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα» θέτει η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης για την υπόθεση των υποκλοπών, τονίζει σε δήλωσή του, ο κ.Γρηγόρης Δημητριάδης, πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού.

Ο κ.Δημητριάδης δημοσιοποίησε τη δήλωσή του μέσω του Χ και τονίζει σ' αυτή ότι από την πρώτη στιγμή είχε αναλάβει την πολιτική ευθύνη, διαλέγοντας παράλληλα «τον δύσκολο δρόμο και σιώπησα, παρότι ουδέποτε υπήρξα εμπλεκόμενος».

Η πλήρης δήλωση του κ.Δημητριάδη, ακολουθεί: 

Πάντα σεβόμουν και σέβομαι το έργο της Δικαιοσύνης. Αλλωστε αυτό ορκίστηκα να υπηρετώ και στην επαγγελματική μου διαδρομή.
Τα τρία χρόνια κι ένα μήνα που βρέθηκα στη θέση του γ.γ. του πρωθυπουργού, υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της Πατρίδας και των πολιτών.

Από την πρώτη στιγμή ανέλαβα άμεσα και με ειλικρίνεια την πολιτική ευθύνη, σεβόμενος τις δημοκρατικές ευαισθησίες των Ελλήνων. Αλλά και για να προστατέψω την πατρίδα, την κυβέρνηση και την παράταξη. Μέσα σε κλίμα τοξικότητας, διάλεξα τον δύσκολο δρόμο και σιώπησα, παρότι ουδέποτε υπήρξα εμπλεκόμενος.
Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα.

Δείτε την ανάρτηση

dimitriadis-x
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης