Μπελέρης για την αναβολή στην εκδίκαση της αποφυλάκισής του: Μεθόδευση του καθεστώτος Ράμα για να υλοποιήσει το σκοτεινό σχέδιό του

Πρόκειται για ένα σχέδιο υφαρπαγής των ελληνικών περιουσιών και τρομοκράτησης όποιου εναντιώνεται, τόνισε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Για μια ακόμη μεθόδευση του καθεστώτος του κ. Ράμα, κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Φρέντη Μπελέρης μετά την αναβολή της εκδίκασης του αιτήματος αποφυλάκισής του με περιοριστικούς όρους για τις 2 Σεπτεμβρίου.

Στόχος, όπως αναφέρει, είναι η υλοποίηση στη Χειμάρρα σχεδίου υφαρπαγής των ελληνικών περιουσιών και τρομοκράτησης όποιου εναντιώνεται. «Επέστρεψα στις φυλακές και δεν έκανα χρήση της ασυλίας μου για να στείλω στα μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας και στους Αλβανούς πολίτες της περιοχής το μήνυμα ότι δεν έχουν τίποτα να φοβούνται» τονίζει. Παράλληλα, υπογραμμίζει τη σημασία να κερδηθεί στις 4 Αυγούστου η μάχη για το Δήμο Χειμάρρας, με την επικράτηση του Πέτρου Γκικουρία.

Για μεθόδευση κάνει λόγο και ο κ. Γκικουρία «με στόχο να φοβίσει τους πολίτες της Χειμάρρας 4 ημέρες πριν τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές».

«Είναι προφανές από τις αστείες δικαιολογίες που επικαλούνται, ότι οι αναβολές αποφασίζονται επειδή, ο Φρέντης Μπελέρης στηρίζει την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Χειμάρρας. Αυτό που δεν παίρνει αναβολή για μας τους Χειμαρριώτες είναι η μαζική συμμετοχή στις κάλπες, την Κυριακή 4 Αυγούστου» σημειώνει.

Ολόκληρη η δήλωση του Φρέντη Μπελέρη:

«Η σημερινή αναβολή του αιτήματος αποφυλάκισής μου αποτελεί μια ακόμη μεθόδευση του καθεστώτος του κ. Ράμα, προκειμένου να υλοποιήσει το σκοτεινό σχέδιο του για τη Χειμάρρα. Ένα σχέδιο υφαρπαγής των ελληνικών περιουσιών και τρομοκράτησης όποιου εναντιώνεται.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο αυταρχισμός και ο ρεβανσισμός του κ. Ράμα κρατούν δέσμια το κράτος δικαίου και τις ατομικές ελευθερίες στην Αλβανία. Γι’ αυτό ακριβώς, επέστρεψα στις φυλακές και δεν έκανα χρήση της ασυλίας μου ως Ευρωβουλευτής. Για να στείλω στα μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας και στους Αλβανούς πολίτες της περιοχής το μήνυμα ότι δεν έχουν τίποτα να φοβούνται.

Στις 4 Αυγούστου πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη για το Δήμο Χειμάρρας. Η νίκη του Πέτρου Γκικουρία θα είναι ένα μήνυμα ελευθερίας και υπερηφάνειας για όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Η δήλωση του Πέτρου Γκικουρία:

Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι για άλλη μια φορά αναβλήθηκε η εκδίκαση του αιτήματος αποφυλάκισής του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρρας και Ευρωβουλευτή Φρέντη Μπελέρη, ώστε να παραμείνει άλλον έναν μήνα στη φυλακή. Πρόκειται για άλλη μια μεθόδευση με στόχο να φοβίσει τους πολίτες της Χειμάρρας 4 ημέρες πριν τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές. Είναι προφανές από τις αστείες δικαιολογίες που επικαλούνται, ότι οι αναβολές αποφασίζονται επειδή, ο Μπελέρης στηρίζει την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Χειμάρρας. Αυτό που δεν παίρνει αναβολή για μας τους Χειμαρριώτες είναι η μαζική συμμετοχή στις κάλπες, την Κυριακή 4 Αυγούστου. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!

Ειδήσεις σήμερα:

Πολυτελές γιοτ έβαλε νερά στα ανοιχτά της Κεφαλονιάς - Δείτε βίντεο

Πώς έγινε η δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια – Τα σενάρια για το χτύπημα στην Τεχεράνη

Μακρόν: Αντιδράσεις για τη σφιχτή αγκαλιά και το φιλί του με τη Γαλλίδα υπουργό Αθλητισμού - «Είναι ανάρμοστο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr