Πολάκης με ανοικτά μικρόφωνα στη Βουλή: Ωωω ρε που@@η δεν προλαβαίνω να τα πω όλα

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής τοποθετούνταν στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για τους νέους διοικητές των επτά Υγειονομικών Περιφερειών και χάρισε... άλλη μια  στιγμή

«Ωωωω ρε πουσ@η δεν προλαβαίνω να τα πω όλα» αναφώνησε ο Παύλος Πολάκης από τα ανοικτά μικρόφωνα, την ώρα που τοποθετούνταν στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για τους νέους διοικητές των επτά Υγειονομικών Περιφερειών προσφέροντας μια ακόμα «πολάκεια» κοινοβουλευτική στιγμή.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ υποστήριξε πως δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγονται διοικητές δημόσιων οργανισμών μετά από αξιολόγηση, υποστηρίζοντας ότι και επι δικής του θητείας οι διοικητές νοσοκομείων τοποθετήθηκαν με αντικειμενικά κριτήρια.

Ο κ. Πολάκης επέλεξε να αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής του στην επιλογή της διοικήτριας του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Ολγας Μπαλαούρα για την διοίκηση της 1ης ΥΠΕ.

«Εμείς κυρία Μπαλαούρα στον Άγιο Σάββα κάναμε πολλά πράγματα. Το πρόγραμμα κατ οίκον εξέτασης καρκινοπαθών ξεκίνησε επι δικών μας ημερών» είπε ο βουλευτής για να αναφωνήσει την απρεπή φράση όταν διαπίστωσε ότι ξέφυγε του χρόνου που δικαιούται.


Ειδήσεις σήμερα:

Σπαραγμός στην κηδεία της 12χρονης και του 44χρονου πατέρα της που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Μεσσηνίας

Ο 51χρονος Τούρκος με το χέρι στην τσέπη και χωρίς εξοπλισμό που πήρε ασημένιο στη σκοποβολή - Bίντεο και φωτογραφίες


Ασκήθηκε δίωξη σε 17χρονο για τη σφαγή με τα 3 νεκρά παιδιά στο Σάουθπορτ της Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr