Στέφανος Κασσελάκης: Κάνει διακοπές στη Δήλο και επιτίθεται στον Άδωνι γιατί τον καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ για την Αυγή

Στέφανος Κασσελάκης: Κάνει διακοπές στη Δήλο και επιτίθεται στον Άδωνι γιατί τον καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ για την Αυγή

Δείτε φωτογραφίες - Από τη Μύκονο και τη Δήλο συνεχίζει την πολιτική αντιπαράθεση και επιτίθεται στον κ. Γεωργιάδη που σχολίασε όσα είπε η ΕΣΗΕΑ και εγκαλούσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις διακοπές ενώ οι εργαζόμενοι στα κομματικά ΜΜΕ παραμένουν απλήρωτοι

kasselakis-tyler-01
Τις διακοπές του στις Κυκλάδες συνεχίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ευρισκόμενος τα τελευταία 24ωρα στη Μύκονο, αποφάσισε να επισκεφτεί και το νησί της Δήλου για να δει από κοντά τον αρχαιολογικό χώρο.

Όμως και σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Κασσελάκης, επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή και το γεγονός πως η ΕΣΗΕΑ εγκαλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τους απλήρωτους εργαζομένους στα ΜΜΕ του κόμματος.

Η επίσκεψη στη Δήλο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, όπως μαρτυρούν και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, βρέθηκε την Παρασκευή στο ιερό νησί της Δήλου απολαμβάνοντας τον αρχαιολογικό χώρο. Μάλιστα επισκέφτηκε και το μουσείο του νησιού, γράφοντας και σχετική αφιέρωση στο βιβλίο επισκεπτών.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη Κασσελάκη - Μακμπεθ στο μουσείο της Δήλου
kasselakis-001
kasselakis-002
kasselakis-003
Κλείσιμο

Η επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη και η παραδοχή πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση»

Όμως, ακόμη και μέσα στο κυκλαδίτικο τοπίο ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει να διατηρεί την πολιτική αντιπαράθεση επιτιθέμενος αυτή την φορά στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σχολίασε σκωπτικά τις διακοπές του κ. Κασσελάκη στη Μύκονο την ώρα που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media αναφέρει πως «ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός διάλυσης της Υγείας εργαλειοποιεί μία ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και σ’ εμένα προσωπικά».

«Ναι, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση. Και στο τέλος κάθε μήνα που κάνουμε ό,τι μπορούμε, που προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να πληρώσουμε τους υπαλλήλους μας, έχουμε για ένα μόνο τη συνείδησή μας καθαρή: ότι δεν είμαστε ΝΔ, ότι δεν έχουμε μισό δισ. χρέη στις πλάτες του ελληνικού λαού», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:


«Θέλει μεγάλο θράσος να μιλάς για χρωστούμενα σε υπαλλήλους άλλου κόμματος, την ώρα που ανακοινώνεται ότι το χρέος του κόμματός σου, της ΝΔ, εκτοξεύτηκε στα 488 εκατ. ευρώ αυξημένο κατά 52 εκατ. ευρώ.

Κι όμως, ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός διάλυσης της Υγείας εργαλειοποιεί μία ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και σ’ εμένα προσωπικά.

Ναι, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση. Και στο τέλος κάθε μήνα που κάνουμε ό,τι μπορούμε, που προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να πληρώσουμε τους υπαλλήλους μας, έχουμε για ένα μόνο τη συνείδησή μας καθαρή: ότι δεν είμαστε ΝΔ, ότι δεν έχουμε μισό δισ. χρέη στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Έχω μιλήσει αναλυτικά για την οικονομική κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ. Κι ενώ ο κ. Γεωργιάδης ξέρει ότι αυτή η κατάσταση δεν αλλάζει ανάλογα με το αν είμαι στην Αθήνα ή σε ολιγοήμερες διακοπές, κι ενώ ξέρει ότι έχω δώσει ως ιδιώτης στον ΣΥΡΙΖΑ το ανώτερο ποσό που μου επιτρέπει ο νόμος, παρόλα αυτά δε διστάζει να κομματικοποιήσει ένα ζήτημα επιβίωσης εργαζομένων.

Πραγματικά, θέλει μεγάλο θράσος να είσαι Άδωνις Γεωργιάδης.

Όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Άλλοι πολιτικοί αρχηγοί υπερδιπλασιάζουν τα χρέη του κόμματός τους στην πλάτη των πολιτών, και άλλοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα τηρώντας τη νομιμότητα. Άλλοι πολιτικοί αρχηγοί παίρνουν επίδομα ακόμα και ως… αγρότες, και άλλοι θα εύχονταν ο νόμος να τους επέτρεπε να εισφέρουν περισσότερα χρήματα στο κόμμα τους».

Τι είχε γράψει νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης

Την παραπάνω ανάρτηση πυροδότησε προηγούμενη ανάρτηση του υπουργού Υγείας ο οποίος αναφέρθηκε στις διακοπές του κ. Κασσελάκη στη Μύκονο παρά τα οικονομικά προβλήματα των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Επεσύναψε μάλιστα και την σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

«Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές εάν χρώσταγα δώρα και μισθούς στους εργαζομένους μου, ως επιχειρηματίας. Να τα θυμάστε αυτά και όσους εντός Σύριζα ακόμη τον υποστηρίζουν όταν θα τους ακούτε να μιλούν ξανά για τα δικαιώματα των εργαζομένων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:


«Ο @syriza_gr είναι ο βασικός μέτοχος σε διάφορα ΜΜΕ. Ο @skasselakis ως Πρόεδρος του κόμματος έχει την θέση του νομίμου εκπροσώπου του βασικού μετόχου. Στους εργαζομένους στις επιχειρήσεις αυτές χρωστούν δεδουλευμένα και δώρο διακοπών. Τί κάνει ο βασικός μέτοχος την ώρα που οι εργαζόμενοι του υποφέρουν;…διακοπές στη Μύκονο….πάντα έλεγα ότι ο Στέφανος είναι καπιταλιστής αλλά εδώ αποδεικνύεται και κακός καπιταλιστής. Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές εάν χρώσταγα δώρα και μισθούς στους εργαζομένους μου, ως επιχειρηματίας. Να τα θυμάστε αυτά και όσους εντός Σύριζα ακόμη τον υποστηρίζουν όταν θα τους ακούτε να μιλούν ξανά για τα δικαιώματα των εργαζομένων».

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Η αντιπαράθεση Κασσελάκη - Γεωργιάδη ξεκίνησε με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ η οποία εγκαλούσε τον κ. Κασσελάκη γιατί δεν έχει ανταποκριθεί σε κανένα αίτημα για συνάντηση που έχει λάβει και την ίδια ώρα που ο ίδιος βρίσκεται σε διακοπές, οι εργαζόμενοι στα κομματικά μέσα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας και την μισθοδοσία για τον μήνα Ιούλιο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απαξιωτική στάση που έχει επιδείξει όλο το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Στέφανος Κασσελάκης απέναντι στους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του κόμματος αλλά και απέναντι στην ΕΣΗΕΑ καθώς έχει λάβει επισήμως προσκλήσεις σε συνάντηση χωρίς έως τώρα να ανταποκριθεί.

Την ίδια ώρα που ο ίδιος, όπως έχει άλλωστε δικαίωμα, βρίσκεται σε διακοπές, οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας και όλοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ», στην ιστοσελίδα avgi.gr και στον Ρ/Σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν έχουν λάβει τη μισθοδοσία για τον μήνα Ιούλιο. Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να αναλάβει τις ευθύνες του ως Πρόεδρος του κόμματος που είναι ο βασικός μέτοχος των ΜΜΕ αλλά και να συνειδητοποιήσει τους όρους του θεσμικού διαλόγου που είναι απαραίτητος όταν διακυβεύεται το εργασιακό μέλλον δεκάδων εργαζομένων».


Ειδήσεις σήμερα:

Κατερίνα Καινούργιου: Αγκαλιά με τον σύντροφό της στην Πάρο

Ιωάννα Τούνη: Πηγαίνει στην Αλβανία με τους φίλους της

Κέιτλιν Τζένερ για intersex μποξέρ: Αυτό είναι ντροπή, όχι άνδρες στα γυναικεία αθλήματα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης