Μαρινάκης για την πισίνα Κασσελάκη: Τα μεγάλα λόγια για το κράτος δικαίου βούλιαξαν στον βυθό μιας παράνομης πισίνας

Δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Πρώτου ΘΕΜΑτος για την παράνομη και αυθαίρετη πισίνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του στις Σπέτσες - Γεωργιάδης: Εξόφθαλμη παρανομία

Τα μεγάλα λόγια για το κράτος δικαίου βούλιαξαν στον βυθό μιας παράνομης πισίνας, σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σε δήλωσή του με αφορμή το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Πρώτου ΘΕΜΑτος για την παράνομη και αυθαίρετη πισίνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στο σπίτι του στις Σπέτσες. 
Ο κ.Μαρινάκης επισημαίνει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αγνόησε τις διατάξεις του νόμου που απαγορεύει συμμετοχή σε offshore εταιρείες, που «βγάζει κηρύγματα για τη Δημοκρατία μας και τους θεσμούς από τα σοκάκια της Μυκόνου, τη στιγμή που κάνει τα στραβά μάτια σε εκ νέου προγραφές δημοσιογράφων και δικαστών από το αγαπημένο στέλεχος του κόμματός του, που φοβάται να διαγράψει» και παράλληλα πρόεδρος του κόμματος των αμετάκλητα καταδικασμέων από τη Δικαιοσύνη, που της επιτίθενται όταν δεν τους αρέσουν οι αποφάσεις της.

Το πλήρες κείμενο της δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, ακολουθεί: 


Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αποκαλύπτει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ είχε εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατασκεύασε αυθαίρετη και παράνομη πισίνα στο σπίτι του στις Σπέτσες.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που αγνόησε τις διατάξεις του νόμου (τον οποίο είχε θεσπίσει η κυβέρνηση Τσίπρα) που απαγορεύει συμμετοχή σε εξωχώριες εταιρείες.

Είναι ο πολιτικός αρχηγός που βγάζει κηρύγματα για τη Δημοκρατία μας και τους θεσμούς από τα σοκάκια της Μυκόνου, τη στιγμή που κάνει τα στραβά μάτια σε εκ νέου προγραφές δημοσιογράφων και δικαστών από το αγαπημένο στέλεχος του κόμματός του, που φοβάται να διαγράψει.

Είναι ο πρόεδρος του κόμματος των αμετάκλητα καταδικασμένων από τη Δικαιοσύνη που της επιτίθενται, όταν δεν τους αρέσουν οι αποφάσεις της.

Με λίγα λόγια, όταν τα μεγάλα λόγια για το κράτος δικαίου βούλιαξαν στον βυθό μιας παράνομης πισίνας.

Αδωνις Γεωργιάδης: Εξόφθαλμη παρανομία...

Σκωπτικό ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και υπουργού Υγείας για την απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης για την αυθαίρετη πισίνα στις Σπέτσες.

«Οι ξαπλώστρες γύρω γύρω είναι για την δεξαμενή του νερού;….Μα τα γράφετε αυτά χωρίς ίχνος ντροπής; Και τί σχέση έχουν τα όποια δάνεια του @protothema που εσείς, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως παρανομήσατε τόσο εξόφθαλμα; Δηλ είπατε στον εαυτό σας; «Έμαθα αυτά για τα δάνεια του Πρώτου Θέματος ας φτιάξω μία πισίνα εκεί που απαγορεύεται από το Σύνταγμα;»….και είστε «Αριστερός και Οικολόγος»;» ανέφερε συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης στην πλατφόρμα Χ.

Δείτε την ανάρτησή του



Νωρίτερα σε ανάρτησή του για τις αποκαλύψεις από το Πρώτο ΘΕΜΑ ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε αναφέρει:

«Ο @skasselakis αύριο θα έχει πολύ δουλειά πάλι με τον πληκτρολόγιό του, εκτός αν εξαφανισθεί πράγμα που το βλέπω πιο πιθανόν…».

Δείτε την ανάρτησή του










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr