Έκκληση Μπελέρη για συμμετοχή στις εκλογές στη Χειμάρρα - «Η καρδιά μου είναι στα μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας»

«Η σκέψη μου όλη μέρα θα είναι με τα αδέρφια μου και όλους όσους αντιλαμβάνονται πως το κράτος Δικαίου και η Δημοκρατία είναι αδιαπραγμάτευτα», σημειώνει ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Και ενώ η διαδικασία για τις επαναληπτικές εκλογές στην Χειμάρρα είναι σε εξέλιξη, ο Φρέντης Μπελέρης απευθύνει έκκληση για συμμετοχή στους πολίτες της.

«Η καρδιά μου σήμερα βρίσκεται στα μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας που δίνουν την ύψιστη μάχη για τη Δημοκρατία», σημειώνει ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Η σκέψη μου όλη μέρα θα είναι με τα αδέρφια μου και όλους όσους αντιλαμβάνονται πως το κράτος Δικαίου και η Δημοκρατία είναι αδιαπραγμάτευτα» προσθέτει.

«Με όλους όσους εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους και βρέθηκαν στο πλευρό μου σε αυτή τη δοκιμασία. Με όλους όσους δε λύγισαν μπροστά σε πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις και παρακρατικές λογικές και σήμερα θα το αποδείξουν για μια ακόμη φορά», επισημαίνει.

Ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία στον Πέτρο Γκικουρία, που σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας «απέδειξε ότι είναι ένα άξιο τέκνο της Χιμάρας ήδη. Είμαι σίγουρος πως τα δικά του χέρια θα οδηγήσουν με ασφάλεια το Δήμο μας την επόμενη μέρα».



Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος από την αποκάλυψη του ΘΕΜΑτος για την παράνομη και αυθαίρετη πισίνα Κασσελάκη στις Σπέτσες - Είναι πηγάδι ισχυρίζεται ο ίδιος

#Tradwives: Γιατί οι παραδοσιακές σύζυγοι του TikTok έχουν γίνει viral και προκαλούν διαμάχη στα social media

Τουλάχιστον 90 συλλήψεις σε αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη σφαγή των 3 κοριτσιών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr