Κασσελάκης: Μετά το «πηγάδι» συνεχίζεται το γλέντι στα social media με τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» για τον Πετρούνια

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να προκαλέσει δύο φορές μέσα στην ίδια ημέρα καταιγίδα ειρωνικών σχολίων με τις δηλώσεις του - «Δεν είναι ο Φρόντο Μπάγκινς» του γράφουν σχολιαστές στο «X»

Η διπλή επιτυχία, δηλαδή το να προκαλέσει δύο φορές μέσα στην ίδια ημέρα καταιγίδα ειρωνικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελεί άθλο, ακόμη και για τις υψηλές προδιαγραφές του Στέφανου Κασσελάκη.

Ενόσω μαινόταν το πάρτι στο «X» γύρω από την αποκάλυψη της εφημερίδας Πρώτο ΘΕΜΑ για την αυθαίρετη και παράνομη πισίνα που προσέθεσε στην κατοικία των Σπετσών, μια πισίνα που ο ίδιος αποπειράθηκε σπασμωδικά να υποβαθμίσει, χαρακτηρίζοντάς την «πηγάδι», ήρθε το δεύτερο χτύπημα:

Συνεπαρμένος από τον ενθουσιασμό και την εθνική υπερηφάνεια για το ιστορικό επίτευγμα του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Παρισίων, ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλεσε τον μεγάλο Έλληνα αθλητή «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Η συγχαρητήρια ανάρτηση του κ. Κασσελάκη για το Λευτέρη Πετρούνια:



«Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών Λευτέρης Πετρούνιας τα κατάφερε! Έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος που κατέκτησε τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο. Συγχαρητήρια Λευτέρη! Σε ευχαριστούμε. Θρύλος!»

Προφανώς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγχέει την ελληνική απόδοση των κρίκων (rings) σαν «δαχτυλίδια», θυμίζοντας σπουδαίες και αλησμόνητες στιγμές του προκατόχου του, Αλέξη Τσίπρα στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως πχ το σπάνιο και πολύτιμο μαργαριτάρι «we ate the camel and now we have the queue» («φάγαμε την καμήλα και μας μένει η ουρά», όπου ο κ. Τσίπρας δεν πέτυχε ούτε το ζώο ούτε την ουρά, εφόσον η παροιμία μιλά για γάιδαρο, ενώ queue είναι η διάταξη ατόμων σε σειρά, πχ σε ουρά αναμονής κ.λπ).

Εν πάση περιπτώσει, η κοινότητα του «X» ανταπέδωσε με προθυμία το διπλό δώρο στον κ. Κασσελάκη, τιμώντας τόσο το «πηγάδι» του όσο και τη γκάφα με τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών». Με ατάκες όπως «Πρόεδρε, ήπιες νερό από το πηγάδι των Σπετσών;» όπως αναρωτιέται σε σχόλιό του κάποιος χρήστης του «X», ενώ κάποιος άλλος τοποθετεί, ορθώς, το μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στο φόντο του φανταστικού κόσμου του Τόλκιν και των Χόμπιτ, επισημαίνοντας στον Στέφανο Κασσελάκη «Άρχοντας των Κρίκων πρόεδρε. Όχι των δαχτυλιδιών. Δεν είναι ο Φρόντο Μπάγκινς, είναι ο Λευτέρης Πετρουνιας» κ.ο.κ.

Ακολουθεί μια δειγματοληπτική έκθεση από αναρτήσεις στο «X» για την πισίνα και τον «Άρχοντα» αδιακρίτως, μια μικρή συλλογή από σχόλια γάργαρα και δροσερά, σαν πηγαδίσιο νερό:









Ειδήσεις σήμερα:


Νέα επίθεση με ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στο Ισραήλ - Τραυματίστηκαν δύο στρατιώτες

Φόβοι για στρατιωτική κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή - Έτοιμες για κάθε ενδεχόμενο οι ΗΠΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς 2-0 τον Κάρλος Αλκαράθ και έκανε το πολυπόθητο Golden Slam στο Παρίσι- Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr