Χαρά Κεφαλίδου για την παράνομη πισίνα Κασσελάκη: Ακόμα και ο πιο αδαής είναι δύσκολο να πιστέψει ότι είναι υδατοδεξαμένη

Οι στέρνες είναι σε στέγες, δεν είναι σε ένα χώρο που εμφανώς γίνεται χρήση πισίνας, πρόσθεσε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

«Η πισίνα αυτή να περάσει ως υδατοδεξαμενή είναι δύσκολο να περάσει ακόμα και για τον πιο αδαή» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Χαρά Κεφαλίδου, για την αποκάλυψη από το ΘΕΜΑ της παράνομης πισίνας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στο πατρικό του στις Σπέτσες.

«Όταν κανείς έχει σηκώσει πάρα πολύ τα θέματα της αξιοπιστίας της εμπιστοσύνης που αναζητά να έχει ο κόσμος προς το πολιτικό σύστημα.... Ένας τόσο νέος, φρέσκος στην πολιτική αρχηγός πρέπει να προσέχει παρα πολύ όχι μόνο να είναι εντάξει με αυτά που εξαγγέλλει, είναι το γνωστό η γυναίκα του Καίσαρα» πρόσθεσε η κυρία Κεφαλίδου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.



Όπως είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «καλό είναι να μην δημιουργεί περαιτέρω πρόβλημα για την αξιοπιστία που διεκδικούμε όλοι. Δύο μέτρα και δύο σταθμά είναι απολύτως παράδοξο».

Τόνισε, τέλος, ότι «οι στέρνες είναι σε στέγες, δεν είναι σε ένα χώρο που εμφανώς γίνεται χρήση πισίνας. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τις αδειοδοτήσεις τα ξέρουν πολύ καλά».

Ειδήσεις σήμερα:

Νίκησε ο εκλεκτός του Ράμα στη Χειμάρρα - «Κέρδισε η τρομοκρατία» λένε από την Ομόνοια

Ο Σηκουάνας έχει το όνομα αλλά όχι τη χάρη - Αποσύρθηκαν λόγω λοιμώξεων αθλητές του Βελγίου και της Ελβετίας

Στη μάχη για το πρώτο του ολυμπιακό μετάλλιο ο Καραλής - «Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr