Σταμάτης για πισίνα Κασσελάκη: Δεξαμενή με ξαπλώστρες εγώ δεν έχω ξαναδεί

Ο κ. Κασσελάκης έδωσε τις δικές του απαντήσεις, προφανώς δεν πείθουν αυτές οι απαντήσεις, επειδή υπάρχει η φωτογραφία, σχολίασε ο βουλευτής επικρατείας της ΝΔ

Για το θέμα με την πισίνα στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, τοποθετήθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Σταμάτης.

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, ο κ. Σταμάτης είπε, μεταξύ άλλων, πως «δεξαμενή με ξαπλώστρες» δεν έχει ξαναδεί, προσθέτοντας πως «όταν υπάρχει μια εικόνα, να μην φανταζόμαστε κάτι άλλο από αυτό που υπάρχει».

«Δεξαμενή με ξαπλώστρα εγώ δεν έχω ξαναδεί. Αν έχετε ξεναδεί εσείς, εντάξει.. έχει ενδιαφέρον. Ο κ. Κασσελάκης έδωσε τις δικές του απαντήσεις, προφανώς δεν πείθουν αυτές οι απαντήσεις, επειδή υπάρχει η φωτογραφία. Οι αρμόδιες αρχές, η αρμόδια πολεοδομία... ελέγχεται αυτό το πράγμα» είπε ο κ. Σταμάτης.

«Όταν κάτι δημοσιεύεται, ελέγχεται, άσχετα από αυτό που θα πούμε εμείς ή ο κ. Κασσελάκης. Υπάρχει φωτογραφία που δείχνει μια πισίνα με καρέκλες και δεν δείχνει μια στέρνα. Έχετε δει εσείς ξαπλώστρα σε στέρνες; Όταν υπάρχει μια εικόνα, να μην φανταζόμαστε κάτι άλλο από αυτό που υπάρχει» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Νίκησε ο εκλεκτός του Ράμα στη Χειμάρρα - «Κέρδισε η τρομοκρατία» λένε από την Ομόνοια

Ο Σηκουάνας έχει το όνομα αλλά όχι τη χάρη - Αποσύρθηκαν λόγω λοιμώξεων αθλητές του Βελγίου και της Ελβετίας

Στη μάχη για το πρώτο του ολυμπιακό μετάλλιο ο Καραλής - «Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr