Βασιλειάδης για την πισίνα Κασσελάκη: Αν υπάρχει παρανομία θα φανεί και θα επιβληθούν κυρώσεις

Βασιλειάδης για την πισίνα Κασσελάκη: Αν υπάρχει παρανομία θα φανεί και θα επιβληθούν κυρώσεις

«Νομίζω πως δεν αξίζει στην πολιτική συγκυρία να ασχολούμαστε με ζητήματα, που είναι δευτερεύοντα σε σχέση με την πραγματική επικαιρότητα» υποστήριξε ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

vasileiadis
Στην αποκάλυψη του Πρώτου ΘΕΜΑτος για την πισίνα του Στέφανου Κασσελάκη, αναφέρθηκε και ο Γιώργος Βασιλειάδης, στη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως αν υπάρχει παρανομία, θα φανεί και θα επιβληθούν οι απαραίτητες κυρώσεις, προσθέτοντας παράλληλα πως «δεν είναι το μείζον ζήτημα της πολιτικής συγκυρίας το αν έχει ο Κασσελάκης πισίνα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d37wkjp753h5)


«Νομίζω πως δεν αξίζει στην πολιτική συγκυρία να ασχολούμαστε με ζητήματα, που είναι δευτερεύοντα σε σχέση με την πραγματική επικαιρότητα ενόψει του σκανδάλου των υποκολοπων, του δευτέρου σκανδάλου της συγκάλυψης και του τρίτου σκανδάλου της συγκάλυψης της συγκάλυψης» είπε αρχικά ο κ. Βασιλειάδης.

«Θα ακούσω τις αιτιάσεις του (Κασσελάκη), νομίζω απάντησε μέσω των social media ότι προϋπήρχε αυτή η κατασκευή εκεί πέρα, επομένως δεν είναι κάτι καινούριο... Αυτό θα φανεί. Εγώ αυτό ακούω (σ.σ. ανακαίνιση της υπάρχουσας δομής), θα φανεί (αν προϋπήρχε). Αν υπάρχει παρανομία, θα φανεί τις επόμενες ημέρες και, προφανώς, θα υπάρξουν κυρώσεις, που προβλέπει ο νόμος» συνέχισε ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο
Σε ερώτηση αν οι αποκαλύψεις αυτές για τον Στέφανο Κασσελάκη οφείλονται και στο γεγονός πως ο ίδιος έχει επιλέξει να εκθέτει την προσωπική του ζωή, ο κ. Βασιλειάδης είπε: «Στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπερεξέθεσε τον εαυτό του, έχει κάνει την αυτοκριτική του, ελπίζουμε όλοι πως αυτό θα σταματήσει να είναι το κυρίαρχο για εκείνον».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει αν η ερώτηση για την αντιμετώπιση της εκτεταμένης διαφθοράς σε πολιτικά κόμματα και κρατικούς φορείς, που κατέθεσαν σήμερα στη Βουλή 18 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία Αποστολάκη, αποτελεί μέσο για να «καλύψει» τον θόρυβο που έχει προκαλέσει το θέμα της πισίνας Κασσελάκη, ο κ. Βασιλειάδης εκτίμησε πως «δεν νομίζω ότι είναι κίνηση αντιπερισπασμού».


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς σώθηκε η 32χρονη από τα χέρια του συντρόφου της στο Διδυμότειχο - «Με δέρνει, θα με σκοτώσει» είπε σε θαμώνες ταβέρνας

Η Μέση Ανατολή φλέγεται ξανά μετά τη δολοφονία Χανίγια: Ο ρόλος της Τουρκίας και οι στενοί δεσμοί της με τη Χαμάς


«Μαύρη Δευτέρα» για τις διεθνείς αγορές: Βυθίζεται η Ευρώπη, μνήμες από το κραχ του 1987 στο Τόκιο, ψυχρολουσία και στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Μετατρέποντας τη διαχείριση των οικονομικών σας σε μια διασκεδαστική εμπειρία

Δείτε Επίσης