ΣΥΡΙΖΑ: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί ο Σπίρτζης στις 23 Αυγούστου - Αποφασίζουν ναι ή όχι για διαγραφή

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί ο Σπίρτζης στις 23 Αυγούστου - Αποφασίζουν ναι ή όχι για διαγραφή

H Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να επιβάλει επίπληξη για ασέβεια στον πρώην yπουργό για το γεγονός ότι δεν έχει προσέλθει προς εξηγήσεις στο πειθαρχικό όργανο

grafeia-syriza-3
Τελική προθεσμία να παραστεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας στις 23 Αυγούστου, για να δώσει εξηγήσεις αποφάσισε πριν λίγο για τον πρώην υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη, το πειθαρχικό όργανο της Κουμουνδούρου.

Παράλληλα, η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να επιβάλει επίπληξη για ασέβεια στον πρώην υπουργό για το γεγονός ότι δεν έχει προσέλθει προς εξηγήσεις στο πειθαρχικό όργανο, αν και έχουν μεσολαβήσει 20 ημέρες από την καταγγελία εις βάρος του, που κατέθεσαν 70 μέλη του κόμματος, εγκαλώντας τον για «αντικαταστατική συμπεριφορά».

Πηγές Κουμουνδούρου, πάντως, εξέφραζαν την την ευχή ότι ανάμεσα στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις, ο κ. Σπίρτζης θα βρει τον χρόνο να εμφανιστεί ενώπιον του οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ στις 23 Αυγούστου και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Σημειωτέον ότι η δημόσια παρουσία του κ. Σπίρτζη βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης στην Επιτροπή Δεοντολογίας ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο πρώην υπουργός απάντησε με επιστολή του στην κλήτευση του πειθαρχικού οργάνου.

Κλείσιμο
Τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ

Γιάννης Μπενίσης

Στέλιος Παππάς

Θόδωρος Καλογήρου

Δημήτρης Μάρδας

Χριστίνα Αντωνοπούλου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης