Άδωνις Γεωργιάδης κατά Στέφανου Κασσελάκη: Είναι δίκαιο να μου κάνει κριτική ενώ κάνει διακοπές στη Μύκονο;

Ήταν σκηνή ενός λεπτού από μια περιοδεία ωρών για την οποία οι παρόντες καλώς γνωρίζουν τί πραγματικά συνέβη, γράφει ο υπουργός Υγείας για το βίντεο που ανήρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη με ένα βίντεο από διάλογο που είχε ο υπουργός Υγείας με εργαζόμενους σε νοσοκομεία των Δωδεκανήσων κατά την επίσκεψή του χθες, Τρίτη.

«Είναι δίκαιο να γυρνάω τα νοσοκομεία, για να δω τα προβλήματα και να βρω λύσεις στις χρόνιες ελλείψεις -και θα βρω- και να διαβάζω αυτή την ανάρτηση από έναν άνθρωπο, που έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο, έχοντας αφήσει τους εργαζομένούς του απλήρωτους και χωρίς το δώρο τους;» αναρωτιέται σε σημερινή του ανάρτηση στο Χ ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα σημειώνει ότι όσα έχουν καταγραφεί στο βίντεο είναι «μία σκηνή ενός λεπτού, από μία περιοδεία σε Νοσοκομεία και ΚΥ πολλών ωρών, για την οποία οι παρόντες καλώς γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη».

Ο υπουργός Υγείας σχολιάζει, δε, δηκτικά την αποστροφή του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «αν υπουργός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι σε δημόσιους λειτουργούς ή σε πολίτες, θα φεύγει την ίδια στιγμή» με αφορμή ότι ο Παύλος Πολάκης εξακολουθεί να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ παρά τις κατηγορίες σε βάρος της βουλευτού Αθηνάς Λινού.

«Είναι όμως και κωμικό ένας αρχηγός που δεν τολμά να διαγράψει από το κόμμα του τον @pavpol2222, ο οποίος εδώ και μέρες κατηγορεί ως κλέφτρα την βουλευτή του κα Αθηνά Λινού και κάνει ότι δεν το βλέπει, να ισχυρίζεται ότι θα απέλυε Υπουργό του…» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.



Όλη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Είναι δίκαιο να γυρνάω τα νοσοκομεία, για να δω τα προβλήματα και να βρω λύσεις στις χρόνιες ελλείψεις -και θα βρω- και να διαβάζω αυτή την ανάρτηση από έναν άνθρωπο, που έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο, έχοντας αφήσει τους εργαζομένούς του απλήρωτους και χωρίς το δώρο τους; Και να μου κάνει κριτική για μία σκηνή ενός λεπτού, από μία περιοδεία σε Νοσοκομεία και ΚΥ πολλών ωρών, για την οποία οι παρόντες καλώς γνωρίζουν τί πραγματικά συνέβη. Είναι όμως και κωμικό ένας αρχηγός που δεν τολμά να διαγράψει από το κόμμα του τον @pavpol2222, ο οποίος εδώ και μέρες κατηγορεί ως κλέφτρα την βουλευτή του κα Αθηνά Λινού και κάνει ότι δεν το βλέπει, να ισχυρίζεται ότι θα απέλυε Υπουργό του…

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη που προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Υγείας


Ειδήσεις σήμερα:

Η είσοδος του Τεντόγλου στον τελικό έγινε ξανά viral - «Όταν επιστρέφεις στη δουλειά μετά τις διακοπές»

Η τρανς κόρη του Μασκ τον αποδομεί στα social media - Δεν είσαι χριστιανός οικογενειάρχης, είσαι μοιχός κατά συρροή

Βίντεο: Η Κινέζα Κουάν πέτυχε την απόλυτη βουτιά από τα 10μ. και πήρε 10άρια από όλους τους κριτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr