Κεχαγιά αδειάζει Πολάκη: Εμείς εκτιμούμε το έργο που προσφέρει η κυρία Λινού

Κεχαγιά αδειάζει Πολάκη: Εμείς εκτιμούμε το έργο που προσφέρει η κυρία Λινού

Έγινε επίπληξη στον κ. Σπίρτζη, αν ήθελε να φύγει θα το έκανε γιατι θα το αποφάσιζε μόνος του, όχι γιατί τον εξωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της Κουμουνδούρου

kexagia-siriza
Στην αναγνώριση του κοινωνικού έργου προσφέρει η Αθηνά Λινού προχώρησε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί επί της διαμάχης που έχει η βουλευτής με το στέλεχος του κόμματος, Παύλο Πολάκη μετά τις κατηγορίες σε βάρος της από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

«Δεν μπορώ να υπεισέλθω σε μια αντιπαράθεση δύο στελεχών, μια βολεύτριας και ενός προβεβλημένου στελέχους και μέχρι πρότινος βουλευτή, εμείς όμως εκτιμούμε το κοινωνικό έργο που προσφέρει η κυρία Λινού» είπε η κυρία Κεχαγιά στην ΕΡΤ παίρνοντας αποστάσεις από όσα ισχυρίζεται ο διαγραφείς βουλευτής Χανίων.

Μολονότι, δε, η ίδια δεν αποδέχθηκε ότι με την τοποθέτησή της αυτή πρακτικά διαφωνεί με τον Παύλο Πολάκη, η κυρία Κεχαγιά επανέλαβε «δεν μπαίνουμε στην αντιπαράθεση, δεν αγνοούμε και δεν υποτιμούμε το κοινωνικό της έργο (σ.σ. της Αθηνάς Λινού).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d39jjvtc6hx5)
Κλείσιμο


Υπόθεση Σπίρτζη

Ερωτηθείσα για την υπόθεση Σπίρτζη και το ενδεχόμενο διαγραφής του, η κυρία Κεχαγιά σχολίασε ότι «είναι ένας ενήλικος άνθρωπος. Είναι ένα πολύ προβεβλημένο και άξιο στέλεχος. Αν ήθελε να πάρει μια τέτοια απόφαση (σ.σ. αποχώρησης) θα την έπαιρνε μόνος του, και όχι γιατί τον εξωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Όσον αφορά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας χθες, Τρίτη, είπε ότι «έγινε μία διαδικτυακή συνεδρίαση στην οποία δεν είχε κληθεί ο κ. Σπίρτζης να έχει δια ζώσης παρουσία. Όμως ανάμεσα στα άλλα, επειδή εξετάζει πάρα πολλά θέματα η επιτροπή δεοντολογίας, θα εξέταζε και το θέμα του ιδίου. Προφανώς (σ.σ. υπάρχει ζήτημα). Έγω βάζω τα πράγματα σε μία σειρά: δεν αποφάσισε η επιτροπή δεοντολογίας μέσα στο κατακαλόκαιρο να ασχοληθεί ειδικά με την περίπτωση του κ. Σπιρτζη. Ο ίδιος είχε “δεχθεί ώχληση” από τα μέλη της επιτροπής να καταθέσει εγγράφως τις απόψεις του. Αυτό έγινε μόλις πριν από λίγες ημέρες, ενώ οι καταγγελίες εις βάρος του ήταν από τις 11 Ιουλίου».

Όπως είπε για τον πρώην υπουργό «κάποια στελέχη διαφωνούν με τον τρόπο που εκφράζεται. Η επιτροπή δεοντολογίας αποφάσισε χθες ότι, αφού ο κ. Σπίρτζης επιθυμεί χρόνο, μπορεί μέχρι τις 23 αυγούστου να καταθέσει εγγράφως τις απόψεις του σε σχέση με αυτά τα οποία "κατηγορείται" από την επιστολή 70 μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Άρα αυτός ο χρόνος του δίνεται. Χθες, δεν μπήκε σε καμία περίπτωση η Επιτροπή Δεοντολογίας στον πυρήνα των καταγγελιών εις βάρους του ίδιου, ώστε να πάρει μία απόφαση. Η όποια απόφαση θα ληφθεί μετά τις έγγραφες απαντήσεις που θα δώσει το στέλεχος μέχρι τις 23 Αυγούστου, ούτως ώστε έως τα τέλη Αυγούστου να συνεδριάσει η Επιτροπή Δεοντολογίας. Την όποια απόφαση πάρει για τον κ. Σπίρτζη θα τη θέσει υπόψιν της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία θα συνεδριάσει 7 – 8 Σεπτεμβρίου. Από εκεί και πέρα, υπήρξε μία επίπληξη προς το πρόσωπό του για τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε».

Για τον αν και ο Παύλος Πολάκης έχει περάσει από την Επιτροπή Δεοντολογίας, η κυρία Κεχαγιά επισήμανε: «Δεν έχει υπάρξει καταγγελία από κάποιο μέλος ή στέλεχος εις βάρος του κύριου Πολάκη έως τώρα. Ο κ. Πολάκης απομακρύνθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα για το συγκεκριμένο συμβάν με μία λεκτική αστοχία, απέναντι σε μία συνεργάτιδα του κ. Άδωνι Γεωργιάδη».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι 100 ζωές ενός πρίγκιπα: Η μυθιστορηματική πορεία και το τέλος του Μισέλ ντε Γκρες

Η είσοδος του Τεντόγλου στον τελικό έγινε ξανά viral - «Όταν επιστρέφεις στη δουλειά μετά τις διακοπές»

Η τρανς κόρη του Μασκ τον αποδομεί στα social media - Δεν είσαι χριστιανός οικογενειάρχης, είσαι μοιχός κατά συρροή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης