Γεωργιάδης καρφώνει Κασσελάκη: Από τη Μύκονο όλα μπορεί να φαίνονται απλά, αλλά τα προβλήματα είναι πιο σύνθετα

Τελικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει στον Παύλο Πολάκη, σχολιάζει ο υπουργός Υγείας με αφορμή την μεταμεσονύχτια ανάρτηση του κ. Κασσελάκη

Αιχμηρή απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη για ανάρτηση που έκανε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης για τον ίδιο έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με δική του ανάρτηση στο Χ το πρωί της Πέμπτης.

Αφού αρχικά παρατηρεί ότι «ο κ. Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως ομοιάζει στον @pavpol2222 και σε αυτό. Όπως ο Παύλος συχνά ανεβάζει αναρτήσεις εναντίον μου στο Facebook μεταμεσονύκτια και τις βλέπω το πρωί, έτσι και ο Στέφανος κάνει πλέον κάθε βράδυ το ίδιο αλλά στο τουιτερ», ο υπουργός Υγείας συμπληρώνει με δηκτικό τρόπο:

«Από την Μύκονο, όπως λένε και οι απλήρωτοι απεργοί εργαζόμενοι της @AvgiOnline όλα μπορεί να φαίνονται απλά, αλλά τα προβλήματα είναι πιο σύνθετα δυστυχώς και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν».

Παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης προσκαλεί τον Στέφανο Κασσελάκη «να πάμε σε όποιο Νοσοκομείο θέλει να μιλήσουμε με ανοικτές τις κάμερες με τους εργαζομένους για την περίοδο Σύριζα και την περίοδο ΝΔ στο ΕΣΥ!»



Όλη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Τελικά ο κ. Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως ομοιάζει στον @pavpol2222 και σε αυτό. Όπως ο Παύλος συχνά ανεβάζει αναρτήσεις εναντίον μου στο Facebook μεταμεσονύκτια και τις βλέπω το πρωί, έτσι και ο Στέφανος κάνει πλέον κάθε βράδυ το ίδιο αλλά στο τουιτερ. Προς ενημέρωση του χθες εγώ θα μπορούσα να έχω μπει στο Νοσοκομείο της Ρόδου χωρίς να σταματήσω στους συγκεντρωθέντες αλλά επέλεξα να πάω και να κάνω διάλογο μαζί τους διότι αυτό θεωρώ ότι είναι το σωστό. Η κα Πρόεδρος που βλέπετε στο βίντεο ήταν σοβαρή στην κριτική της και μετά μείναμε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου και με αρκετά αλλά μέλη του Συλλόγου και μιλήσαμε για επιπλέον μία ώρα. Σας διαβεβαιώ ότι ο διάλογος μαζί τους ήταν εποικοδομητικός. Από την Μύκονο, όπως λένε και οι απλήρωτοι απεργοί εργαζόμενοι της @AvgiOnline όλα μπορεί να φαίνονται απλά, αλλά τα προβλήματα είναι πιο σύνθετα δυστυχώς και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Επί της ουσίας χθες στη Ρόδο με τον κ. Περιφερειάρχη ανακοινώσαμε την επίσημη έναρξη κατασκευής και πλήρους λειτουργίας του Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου, αίτημα δεκαετιών, ανακοίνωσα την έναρξη της διαδικασίας για την πρόσληψη 50 νοσηλευτών για το νοσοκομείο και με τον κ. Δήμαρχο Ρόδου λύσαμε ένα σημαντικό θέμα για την κατασκευή του νέου Πολυδύναμου Κέντρου Υγείας στο Γεννάδι. Και ναι όσο είμαι Υπουργός τα προβλήματα δεν θα κρύβονται κάτω από το χαλί, αλλά ούτε και θα υποσχόμαστε παραμύθια στον κόσμο για να τους κοροϊδεύουμε. Όσα όμως μπορούν να γίνονται θα γίνονται. Και φυσικά ο κ. Κασσελάκης είναι προσκεκλημένος μου να πάμε σε όποιο Νοσοκομείο θέλει να μιλήσουμε με ανοικτές τις κάμερες με τους εργαζομένους για την περίοδο Σύριζα και την περίοδο ΝΔ στο ΕΣΥ!

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη που προκάλεσε την απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγικός θάνατος για 45χρονο σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου: Εκτοξεύτηκε από το όχημα και διαμελίστηκε

H Καναδή Αλίσα Νιούμαν πήρε χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ και το γιόρτασε με twerking - Δείτε βίντεο

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η απαγωγή και η δολοφονία του Μαρσελίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr