Πηγές ΝΔ για Κασσελάκη: Ίσως η παρατεταμένη έκθεσή του στον μυκονιάτικο ήλιο να τον επηρέασε σημαντικά

Πηγές ΝΔ για Κασσελάκη: Ίσως η παρατεταμένη έκθεσή του στον μυκονιάτικο ήλιο να τον επηρέασε σημαντικά

«Οι συκοφαντίες Κασσελάκη κατά των πολιτικών αντιπάλων δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν» αναφέρουν πηγές της ΝΔ

kasselakis1
Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή τα όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη εξαπολύουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.


«Ο ανερμάτιστος και ατεκμηρίωτος λόγος του κ. Κασσελάκη, οι συνεχείς επιθέσεις του κατά της Δικαιοσύνης και οι συκοφαντίες κατά των πολιτικών αντιπάλων δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν», αναφέρουν οι πηγές της Πειραιώς που προσθέτουν: «Αυτό που μάθαμε από τη σημερινή του συνέντευξη είναι ότι μπορεί κάποιος να απολαμβάνει μία παράνομη πισίνα, αρκεί να είναι 36 ετών και το βάθος της να μην ξεπερνά τα 120 εκατοστά. Ξέχασε να μας πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα»

«Ίσως η παρατεταμένη έκθεσή του στον Μυκονιάτικο ήλιο να τον επηρέασε σημαντικά. Ας ελπίσουμε οι βουτιές στην παράνομη πισίνα του στη βίλα των Σπετσών να βοηθήσουν στην “προσγείωση” στην πραγματικότητα», κατέληξαν οι ίδιες πηγές.




Ειδήσεις σήμερα:

Πατέρας στη Σπάρτη βίαζε επί πέντε χρόνια την 9χρονη κόρη του - Την απειλούσε για να μη μιλήσει, είχε υλικό της στο κινητό

Συγκλονιστικός ο Τεμπόγκο που έγραψε την ημερομηνία γέννησης της αδικοχαμένης μητέρας του στα παπούτσια που τον έστεψαν χρυσό Ολυμπιονίκη

Ισοπεδωτικός ο Κουρουγκλίεφ - Νίκησε σε λίγα δευτερόλεπτα και το βράδυ πάει για μετάλλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης