Κασσελάκης για Ηλιόπουλο: Τον ευχαριστώ για την προσφορά του, κόσμησε το Κοινοβούλιο

Θα είναι πάντα πολύτιμος συνομιλητής και συνεργάτης για μένα, γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Την παρουσία του βουλευτή Επικρατείας Όθωνα Ηλιόπουλου ο οποίος ανακοίνωσε το Σάββατο την παραίτησή του από τη Βουλή σχολίασε με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως τονίζει, ο κ. Ηλιόπουλος «κόσμησε όχι μόνο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά και το ελληνικό Κοινοβούλιο», ενώ σημειώνει ότι «θα είναι πάντα πολύτιμος συνομιλητής και συνεργάτης για μένα».

Η ανάρτηση Κασσελάκη:



Ο Όθων Ηλιόπουλος κόσμησε όχι μόνο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά και το ελληνικό Κοινοβούλιο. Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να τον θέσει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον τέως Πρόεδρο για την πραγματική αριστεία που επιθυμούσε να πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι τιμή για την πολιτική ζωή του τόπου η ενασχόληση τέτοιων προσωπικοτήτων με την πολιτική. Και εύχομαι ειλικρινά να του επέτρεπαν οι ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις την ολοκλήρωση της θητείας του.

Προσωπικά, τον ευχαριστώ για την προσφορά του στον ΣΥΡΙΖΑ και την κοινοβουλευτική μας ομάδα, για τη φωνή που έδωσε στους απόδημους στο κοινοβούλιο, για την αληθινή συντροφικότητα και το ήθος του.

Θα είναι πάντα πολύτιμος συνομιλητής και συνεργάτης για μένα.




Ειδήσεις σήμερα:

Λιβαδειά: Σπαραγμός στην κηδεία του 48χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή από τσίμπημα αράχνης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η άλτρια του επί κοντώ από τη Νορβηγία που έγινε viral χωρίς να πάει καν στο Παρίσι

Παρίσι 2024: Ο Καραλής σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr