ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να φιλοξενήσει πυρόπληκτο σκύλο

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να φιλοξενήσει πυρόπληκτο σκύλο

Η Φάρλι δεν έχει αποκτήσει, προς το παρόν παρέα, αφού ακολουθούνται συγκεκριμένες διαδικασίες για να δοθούν προς φιλοξενία ή υιοθεσία τα σκυλάκια που βρήκαν προσωρινό καταφύγιο στο Γαλάτσι

kasselakis
Την πρόθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να φιλοξενήσει, με την προοπτική να υιοθετήσει ένα πυρόπληκτο σκυλάκι από τη δομή φιλοξενίας την οποία επισκέφτηκε, έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του, το κόμμα. 

«Επισκεπτόμενος, την Τρίτη, τη δομή φιλοξενίας κατοικίδιων ζώων από τις πληγείσες περιοχές, η οποία βρίσκεται στο Γαλάτσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, εξέφρασε τη θέληση να φιλοξενήσει ένα σκυλάκι με την προοπτική να το υιοθετήσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και προστίθεται ότι «Φυσικά υπάρχει σχετική διαδικασία γι' αυτό, η οποία και θα ακολουθηθεί. Ήδη ο Στέφανος Κασσελάκης έχει κινήσει τη διαδικασία για τη φιλοξενία και άμεσα θα ακολουθήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την υιοθέτηση». 

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι χθες το απόγευμα, μετά την επίσκεψη του κ. Κασσελάκη στο Γαλάτσι είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου η πληροφορία ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ήδη υιοθετήσει πυρόπληκτο σκυλάκι, που θα έκανε «παρέα» στη Φάρλι τη σκυλίτσα του ζεύγους Κασσελάκη- ΜακΜπεθ.  Ετσι, η οργάνωση Dog's Voice που έχει την ευθύνη για τη λειτουργία της δομής φιλοξενίας των ζώων στο Γαλάτσι, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν δόθηκε κανένα ζώο είτε για φιλοξενία, είτε, πολύ περισσότερο για υιοθεσία, καθώς για όλους ανεξαιρέτως ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία. 

«Δεν ισχύει αυτό που γράφετε. Δεν δόθηκε κανένα ζώο για υιοθεσία από τον σταθμό του Γαλατσίου. Προσφέρθηκε πράγματι ο κ. Κασσελάκης να φιλοξενήσει ένα ζώο το οποίο δεν δόθηκε γιατί πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία που τηρούμε πάντα με τον εκάστοτε Δήμο στον οποίο φέρει ηλεκτρονική σήμανση με τον οποίο και θα τρέξει η αντίστοιχη διαδικασία. Το να γράφετε αυτή την ανακρίβεια, προσβάλλει το έργο εκατοντάδων εθελοντών στη δομή που προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα ζώα σοβαρά και υπεύθυνα» έγραψε χαρακτηριστικά.

augi


Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Πραγματογνωμοσύνη στην κατασκήνωση ζήτησε ο εισαγγελέας - «Εφεραν το παιδί μας νεκρό» λέει η γιαγιά της 8χρονης

Τα κίνητρα και η ψυχολογία των 14χρονων εφήβων που συνελήφθησαν για εμπρησμό στη Γλυφάδα - Μιλά η Αλεξάνδρα Καππάτου

Ισραηλινοί και Ουκρανοί διακινούσαν ναρκωτικά με τροχόσπιτα, ιστοπλοϊκά και... μπιτόνια στο Ισραήλ μέσω Ελλάδος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης