ΝΔ για Κασσελάκη: Ρεσιτάλ λαϊκισμού, επικίνδυνος για την αμυντική θωράκιση της χώρας

ΝΔ για Κασσελάκη: Ρεσιτάλ λαϊκισμού, επικίνδυνος για την αμυντική θωράκιση της χώρας

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ άλλων πως με ένα F-35 λιγότερο, αγοράζεις τριακόσια πυροσβεστικά οχήματα

nea_dimokratia
Επίθεση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή την ανάρτησή του που ανέφερε ότι «με ένα F-35 λιγότερο αγοράζεις 300 πυροσβεστικά» και την κυβέρνηση να το χαρακτηρίζει «επικίνδυνο για την αμυντική θωράκιση της χώρας».

«Όσα έχει αναφέρει από χθες ο κ. Κασσελάκης στο ρεσιτάλ λαϊκισμού του, με αλλεπάλληλες δηλώσεις πάσης φύσεως, έχουν απαντηθεί αναλυτικά με στοιχεία. Το ότι έχει αδυναμία κατανόησής τους είναι δικό του πρόβλημα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ και συμπληρώνει: «Το να περιλαμβάνει, όμως, στο λαϊκίστικο αφήγημά του και την αμυντική θωράκιση της χώρας, τον καθιστά εκτός από γραφικό και επικίνδυνο».

Κασσελάκης: Με ένα F-35 λιγότερο, αγοράζεις τριακόσια πυροσβεστικά οχήματα

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ άλλων πως με ένα F-35 λιγότερο, αγοράζεις τριακόσια πυροσβεστικά οχήματα.

Κλείσιμο

«Χειροκροτούνται μεταξύ τους που άφησαν για πρώτη φορά στην ιστορία να καεί ο αστικός ιστός της πρωτεύουσας. Χειροκροτούνται μεταξύ τους που άφησαν μία φωτιά να διανύσει 40 χιλιόμετρα σε λίγες ώρες, χωρίς καμία γραμμή άμυνας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ασκεί δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος «δεν αποπέμπει τον υπουργό της καταστροφής. Δεν αποπέμπει τον υφυπουργό που την ώρα της τραγωδίας έκανε clubbing. Με εντολή Γκρίνμπεργκ, πηγαίνει να κάνει τον Τομ Κρουζ στην αεροπορική βάση Ελευσίνας».

«Ώρα λοιπόν να τεθεί το ερώτημα: Με ένα F-35 λιγότερο, πόσα πυροσβεστικά οχήματα αγοράζεις; Η απάντηση είναι: Τριακόσια! Αλλά τότε θα χρειάζονταν προσλήψεις και εκείνος έχει εγκαταλείψει την πυροπροστασία στην τύχη της. Άλλωστε, στα εξοπλιστικά είναι οι μεγάλες μίζες.

Ας καταλάβει αυτή η κυβέρνηση έστω την ώρα της παρακμής της: Η Άμυνα του τόπου μας ξεκινά με τη δυνατότητα να προστατεύουμε τις ζωές και την περιουσία του λαού μας», καταλήγει ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζούκερμπεργκ τιμά τη σύζυγό του με ένα τεράστιο άγαλμα στην αυλή του – Είναι… πράσινη με ασημένιο μανδύα

Φειδίας Παναγιώτου: Αντιδράσεις για τη συνεργασία του ευρωβουλευτή με Τουρκοκύπριο influencer - Δείτε βίντεο

Σκάνδαλο στη Νορβηγία: Ο γιος της πριγκίπισσας παραδέχτηκε ότι χτύπησε τη σύντροφό του και ότι κάνει ναρκωτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης