Ρωμανός κατά Κασσελάκη: Fake η υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου, επιβεβαιώνεται από βίντεο εθελοντών

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ δημοσιεύει βίντεο από εθελοντή ο οποίος συνομιλεί με τον κ. Κασσελάκη και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του λέει ότι θέλει να φιλοξενήσει τον σκύλο «αν ο ίδιος το επιθυμεί» - Δείτε βίντεο και ανάρτηση με εξηγήσεις από τον εθελοντή

Επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός με αφορμή την πληροφορία πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα υιοθετούσε πυρόπληκτο σκύλο.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Ρωμανός καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Κασσελάκη λέγοντας πως δεν απάντησαν ποτέ στον αρχικό του σχολιασμό για «τη fake υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου». Την ίδια ώρα δημοσιοποιεί βίντεο εθελοντή που βρισκόταν στη δομή φιλοξενίας ο οποίος στην ανάρτησή του παραθέτει διάλογο που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο ίδιος εθελοντής στην ανάρτηση τονίζει πως «τελικά, τόν έβγαλε για δέκα μέτρα μία βόλτα, ίσα νά τόν τραβήξει φωτογραφίες ο φωτογράφος του καί αυτό ήταν όλο...!!!!!».

Δείτε το βίντεο:


Ο διάλογος Κασσελάκη με τον εθελοντή

Εθελοντής: "Πείτε μου οτι θά τόν υιοθετήσετε"
Κασσελάκης: "Τί" 
Εθελοντής: "Πείτε μου οτι θά τόν υιοθετήσετε" 
Κασσελάκης: "Θά τόν φιλοξενήσουμε" 
Κασσελάκης: "Άν τό θέλει καί ο ίδιος" 
Εθελοντής: "Σίγουρα θά θέλει"

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Ρωμανός κλείνοντας την ανακοίνωσή του αναφέρει «με όλα αυτά, μου ήρθε στο μυαλό η ιστορική φράση της κας Φωτίου: “απατεώνες είμαστε”; Η απάντηση στην προκειμένη περίπτωση είναι προφανής…».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Ρωμανού:


«Σε χθεσινή μου ανάρτηση σχολίασα τη fake υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου, στα πλαίσια του τριήμερου σόου εργαλειοποίησης της πυρκαγιάς στη βορειοανατολική Αττική, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ώρες μετά την ανάρτηση μου, ο κ. Κασσελάκης μέσω του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μου επιτέθηκε με βαρύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, που είχα το «θράσος» να αναφερθώ στην ανάρτηση της ΜΚΟ που διέψευδε τη δήθεν υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου και αναδείκνυε την υποκρισία και τη χυδαιότητα ενός στημένου σόου στην πλάτη πυρόπληκτων ζώων, φιλόζωων και εθελοντών. Για την ταμπακιέρα τίποτα φυσικά. Το μόνο που έκανε ήταν να με παραπέμψει στην απάντηση που είχαν βγάλει κάποιες ώρες νωρίτερα. Σήμερα βέβαια η εν λόγω ανάρτηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει κατέβει (φώτο 1 & 2). Μάλλον δεν πήγε και πολύ καλά αυτό…

Επίσης, σήμερα όλα όσα έγραψα χθες έχουν επιβεβαιωθεί απο βίντεο και αναρτήσεις εθελοντών που ήταν με τον κ. Κασσελάκη στη δομή φιλοξενείας πυρόπληκτων ζώων, την οποία χρησιμοποίησε ως ντεκόρ για τα βίντεο, τις αναρτήσεις και τα likes του (φωτο 3 & βίντεο - https://facebook.com/share/v/1gHhSwUPoNQkKKmC/? )

Με όλα αυτά, μου ήρθε στο μυαλό η ιστορική φράση της κας Φωτίου: «απατεώνες είμαστε»; Η απάντηση στην προκειμένη περίπτωση είναι προφανής…».

Ολόκληρη η ανάρτηση του εθελοντή

«Επειδή πολλά έχουν γραφτεί καί ειπωθεί περί υιοθεσίας σκύλου από τόν Κασελλάκη καί υπάρχει παραπληροφόρηση, σέ αυτό τό βιντεάκι θά δείτε ακριβώς τί συνέβη στήν δομή τού Dog's Voice στο Γαλάτσι.

******Όταν ήμασταν μπροστά στο γκρέιτ τού σκυλακου πού ζήτησε νά τόν βγάλει βόλτα καί τραβούσα τό βιντεάκι, ακούγομαι πού τόν ρωτάω:
"Πείτε μου οτι θά τόν υιοθετήσετε"
"Τί" με ρωτάει...
"Πείτε μου οτι θά τόν υιοθετήσετε" τού ξαναλέω..
"Θά τόν φιλοξενήσουμε" μού απαντάει...
"Άν τό θέλει καί ο ίδιος" συμπληρώνει...
"Σίγουρα θά θέλει" τού απαντάω...*******

Τελικά, τόν έβγαλε για δέκα μέτρα μία βόλτα, ίσα νά τόν τραβήξει φωτογραφίες ο φωτογράφος του καί αυτό ήταν όλο...!!!!!
Όλα γίνονται γιά κάποιο λόγο, πού λέει ο λαός κι αυτό ήταν απλά ένα πολιτικό επικοινωνιακό τρικ.!!!

Δεν κατάλαβα μόνο, τελικά ποιός ΔΕΝ ήθελε αυτήν τήν "φιλοξενία". Τό σκυλί ή ο ίδιος;;»



Το χρονικό της υπόθεσης και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται πως χθες, την πρόθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να φιλοξενήσει, με την προοπτική να υιοθετήσει ένα πυρόπληκτο σκυλάκι από τη δομή φιλοξενίας την οποία επισκέφτηκε, έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του, το κόμμα. 

«Επισκεπτόμενος, την Τρίτη, τη δομή φιλοξενίας κατοικίδιων ζώων από τις πληγείσες περιοχές, η οποία βρίσκεται στο Γαλάτσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, εξέφρασε τη θέληση να φιλοξενήσει ένα σκυλάκι με την προοπτική να το υιοθετήσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και προστίθεται ότι «Φυσικά υπάρχει σχετική διαδικασία γι' αυτό, η οποία και θα ακολουθηθεί. Ήδη ο Στέφανος Κασσελάκης έχει κινήσει τη διαδικασία για τη φιλοξενία και άμεσα θα ακολουθήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την υιοθέτηση». 

Σημειώνεται ότι προχθές το απόγευμα, μετά την επίσκεψη του κ. Κασσελάκη στο Γαλάτσι είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου η πληροφορία ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ήδη υιοθετήσει πυρόπληκτο σκυλάκι, που θα έκανε «παρέα» στη Φάρλι τη σκυλίτσα του ζεύγους Κασσελάκη- ΜακΜπεθ.  Ετσι, η οργάνωση Dog's Voice που έχει την ευθύνη για τη λειτουργία της δομής φιλοξενίας των ζώων στο Γαλάτσι, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν δόθηκε κανένα ζώο είτε για φιλοξενία, είτε, πολύ περισσότερο για υιοθεσία, καθώς για όλους ανεξαιρέτως ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία. 

«Δεν ισχύει αυτό που γράφετε. Δεν δόθηκε κανένα ζώο για υιοθεσία από τον σταθμό του Γαλατσίου. Προσφέρθηκε πράγματι ο κ. Κασσελάκης να φιλοξενήσει ένα ζώο το οποίο δεν δόθηκε γιατί πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία που τηρούμε πάντα με τον εκάστοτε Δήμο στον οποίο φέρει ηλεκτρονική σήμανση με τον οποίο και θα τρέξει η αντίστοιχη διαδικασία. Το να γράφετε αυτή την ανακρίβεια, προσβάλλει το έργο εκατοντάδων εθελοντών στη δομή που προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα ζώα σοβαρά και υπεύθυνα» έγραψε χαρακτηριστικά.



Ειδήσεις σήμερα:

Χάρης Γιακουμάτος: Δείχνει τον καμένο κήπο του στην Πεντέλη - Ευτυχώς μου έσωσαν το σπίτι, έγραψε

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Περνά το καλοκαίρι με τα παιδιά της, μετά τον χωρισμό με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Μέγαρα: Ψαροντουφεκάς εντόπισε πνιγμένο σκύλο που τον είχαν δέσει και του έβαλαν μεγάλη πέτρα στον λαιμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr