Στέφανος Κασσελάκης: Άνοιξαν με τον Τάιλερ ηλεκτρονική λίστα γάμου και μαζεύουν χρήματα - Τι λένε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Άνοιξαν με τον Τάιλερ ηλεκτρονική λίστα γάμου και μαζεύουν χρήματα - Τι λένε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεντρώνουν δωρεές από 10 έως 2.500 δολάρια στo honeyfund.com - Πρόκειται για μία πλατφόρμα που διαφημίζει ότι επιτρέπει στα ζευγάρια «να ζήσουν την εμπειρία με την στήριξη των φίλων και της οικογένειάς τους, χωρίς χρεώσεις»

kasselakis-tyler-xr2
Μέσω μίας δημόσιας ιστοσελίδας ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ συγκεντρώνουν από φίλους και συγγενείς  χρηματικά δώρα για τον γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Αυγούστου στα Χανιά.

Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως στην σελίδα honeyfund.com οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ένα χρηματικό ποσό αλλά και να αφήσουν ένα σχόλιο ή μία ευχή για το ζεύγος, με το θέμα να αποκτά διαστάσεις στα social media.

stefanos-tyler-1
Η κεντρική σελίδα για τις δωρεές για τον γάμο Κασσελάκη - Μακμπέθ



Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι δωρεές μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 2.500 δολάρια.

stefanos-tyler-3_2
dorea-kasselakis-1
Η σελίδα στην οποία οι φίλοι του ζευγαριού μπορούν να καταθέσουν το δώρο τους, από 10 έως 2.500 δολάρια


Όπως φαίνεται στην περιγραφή του συγκεκριμένου ιστότοπου, το Honeyfund είναι ένα μητρώο δώρων που πραγματοποιεί ταξίδια για τον μήνα του μέλιτος επιτρέποντας σε ζευγάρια «να ζήσουν την εμπειρία με τη στήριξη των φίλων και της οικογένειάς τους, χωρίς χρεώσεις».

Στην ίδια περιγραφή αναφέρεται πως το Honeyfund θεωρείται ο πιο αξιόπιστος ιστότοπος για μήνα του μέλιτος και ταμειακό μητρώο, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε δώρα.

honeymoon-1


Τι λένε πηγές της Κουμουνδούρου

Μετά τους σχολιασμούς στα social media, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν για το θέμα λέγοντας πως «πρόκειται για το Δώρο Γάμου (όπως για παράδειγμα στην Ελλάδα συμβαίνει με φακελάκια ή καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς) και όχι για γαμήλιο ταξίδι». Στο πλαίσιο αυτό, οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως «είθισται στην Αμερική όσοι επιθυμούν αντί δώρου να καταθέτουν χρήματα σε ψηφιακές πλατφόρμες, οι οποίες λειτουργούν και δημόσια. Μάλιστα, στο τέλος αναγράφεται δημόσια το συγκεντρωθέν ποσό για λόγους διαφάνειας».

Οι φίλοι του ζεύγους αφήνουν σχολιασμούς στην ιστοσελίδα

Επιπλέον, φαίνεται ότι όσοι έχουν προσφέρει δωρεά στο ζευγάρι για το μήνα του μέλιτος, αφήνουν και ένα σχόλιο με τις ευχές τους. Ανάμεσα σε αυτούς, εμφανίζεται και ο αντιπρόεδρος της Meta, John Allen Thomas, ο οποίος είχε συνοδεύσει τον κ. Κασσελάκη κατά την επίσκεψή του στην ελληνική Βουλή.

Ο Thomas έγραψε στο ζευγάρι το εξής μήνυμα: «Tyler, Stefanos – Ελπίζουμε αυτό το δώρο να σας βοηθήσει να βρείτε λίγες στιγμές όπου η πολιτική δεν θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης, εκτός βέβαια αν συζητάτε για τις καλύτερες παραλίες. Συγχαρητήρια! Σκεφτείτε αυτό ως μια μικρή συνεισφορά στην προσωπική σας ευτυχία, Στέφανε. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα έχει διακομματική υποστήριξη από εσάς και τον Tyler! Ευχόμαστε ο μήνας του μέλιτός σας να είναι γεμάτος με "εκλογικούς θριάμβους" χαλάρωσης, περιπέτειας και χαράς. Με αγάπη, John Allen & Adam.»

sxolio-1
sxolio-2

Ένα ακόμη σχόλιο είναι από τον πλαστικό χειρουργό, Νίκο Μεταξωτό και τη σύζυγό του. «Σας ευχόμαστε μία ζωή γεμάτη αγάπη, χαρά και αμέτρητες όμορφες στιγμές μαζί» γράφουν.

sxolio-2

Μεταξύ άλλων σχολίασε και ο ψυχολόγος Δημήτρης Παπαδημητριάδης:  «Στο δυναμικό δίδυμο, Στέφανε και Tyler, ευχόμαστε ο γάμος σας να είναι γεμάτος πάθος, λαμπρότητα και μια αγάπη που ξεπερνά ακόμα και τις πιο έντονες πολιτικές συζητήσεις. Είθε η αγάπη σας να μας εμπνέει καθημερινά. Σας ευχόμαστε ατελείωτη δημιουργικότητα και χαρά στη ζωή σας μαζί. Δημήτρης & Κώστας».

sxolio-3


Ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του Τάιλερ Μακμπέθ παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη στις 19 Οκτωβρίου του 2023, ενώ στο τέλος Αυγούστου οργανώνουν γαμήλια τελετή και επί ελληνικού εδάφους μετά και τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Όπως προκύπτει από το προσκλητήριο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα προ μηνών, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ καλούν τους δικούς τους ανθρώπους να παρευρεθούν στα Χανιά από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που προσκαλούμε όλους εσάς σε ένα από τα πιο αγαπημένα μας μέρη για να γιορτάσουμε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα!» αναγράφεται στο ηλεκτρονικό προσκλητήριο του ζευγαριού.

Δείτε το προσκλητήριο:
gamos-prosklitiriop-kasselakis-1

Στον τόπο καταγωγής του, ο Στέφανος Κασσελάκης θα υποδεχθεί περίπου 150 άτομα, συμπεριλαμβανομένων συγγενών και φίλων του ιδίου και του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπέθ, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία σε ένα τετραήμερο με εκδηλώσεις σχεδιασμένες από τον ίδιο τον Κασσελάκη. Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων βρίσκεται ένα γαμήλιο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου στον Βοτανικό Κήπο Κρήτης, στα Χανιά, έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού.


Ο κήπος βρίσκεται στους πρόποδες των Λευκών Ορέων, στο χωριό Φουρνέ, κοντά στο Σκινέ, και εκτείνεται σε μια καταπράσινη έκταση 200 στρεμμάτων, γεμάτη με βότανα, φυτά και ζώα της κρητικής γης.


Κασσελάκης: «Γιατί επιλέξαμε αυτή την πλατφόρμα»

Με ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, ενώ δημοσιεύει και κάποια υβριστικά σχόλια που έχουν αφήσει κάποιοι κάτω από τη λίστα γάμου. «Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς «φακελάκια»- ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί», αναφέρει αρχικά ο κ. Κασσελάκης και στη συνέχεια παραθέτει κάποια από τα σχόλια που έχουν αφήσει.



H ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Σε όλους τους γάμους σε όλο τον κόσμο κάποιοι από τους προσκεκλημένους επιθυμούν να προσφέρουν δώρα.

Επιλέξαμε συγκεκριμένο site και διαδικασία ως λίστα γάμου για τους εξής λόγους:

1. Η μεγάλη πλειοψηφία των καλεσμένων μας είναι από την Αμερική και το honeymoon fund είναι απλή και συνήθης πρακτική εκεί.

2. Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς «φακελάκια»- ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί.

Φιλοκυβερνητικό site βγάζει στη δημοσιότητα τη λίστα γάμου.

Την ίδια στιγμή, τα τρολ της ΝΔ παίρνουν εντολή και αρχίζουν να μας βρίζουν και να μας λοιδορούν.

Στο site, κάτω από τη λίστα γάμου μπαίνουν οπαδοί και γράφουν τις «ευχές» τους:

«Να ψοφήσετε και να καείτε στην κόλαση βρομοπουστάρες κομούνια».

Η δημοσιοποίηση και η ετοιμότητα των έμμισθων τρολ ήταν τόσο καλά ενορχηστρωμένη από το Μαξίμου, που το γεγονός μάς ξεπερνά.

Καθιστώ τον κ. Μητσοτάκη αποκλειστικά υπεύθυνο για το σύνολο των σχολίων μίσους και ομοφοβίας που λαμβάνουμε στην πιο προσωπική μας στιγμή.

Έχουμε δει ότι για να ξεφύγει από δύσκολες στιγμές είναι ικανός για τα πάντα.

Όχι όμως ως το σημείο αυτό.

Υπάρχει ένα ηθικό όριο στην πολιτική αντιπαράθεση.

Εκτός αν είσαι το τζάκι Μητσοτάκη. Ας είναι υπερήφανος για την ποιότητα της δημοκρατίας και της παιδείας που οικοδομεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Μάθιου Πέρι: Τον χρέωναν $2.000 για ένα φιαλίδιο κεταμίνης που κόστιζε $12 - Πώς εκμεταλλεύτηκαν τον εθισμό του

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για τον κίνδυνο φωτιάς και σήμερα - Χάρτης με τις 12 «κόκκινες» περιοχές

Σφίγγουν τον κλοιό στο Κουρσκ οι Ουκρανοί: Καταστρέφουν γέφυρες, επιχειρούν αποκλεισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης