ΝΔ για Νίκο Παππά: Χυδαία και ανατριχιαστική συμπεριφορά στους αστυνομικούς, περιμένουμε από τον Κασσελάκη να τον αποπέμψει

ΝΔ για Νίκο Παππά: Χυδαία και ανατριχιαστική συμπεριφορά στους αστυνομικούς, περιμένουμε από τον Κασσελάκη να τον αποπέμψει

«Είναι αδιανόητο ένας εκ των εκπροσώπων της χώρας μας στο ευρωκοινοβούλιο να συμπεριφέρεται σαν τον χειρότερο τραμπούκο και να εξαπολύει τη μία απειλή μετά την άλλη», λέει το κυβερνών κόμμα

nea_dimokratia
Ανακοίνωση για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, επ αφορμής των όσων είπε προηγουμένως η Ένωση Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, καλώντας παράλληλα τον Στέφανο Κασσελάκη να τον αποπέμψει.

Η Νέα Δημοκρατία αναφέρεται στην ανακοίνωση των αξιωματικών της ΕΛΑΣ λέγοντας πως «είναι περισσότερο από προφανές ότι στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κυριαρχεί αποκλειστικά ο πολακισμός. Αδυνατούμε έστω και να αναπαράγουμε, τόσο τις εικόνες, όσο και τα ηχητικά που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο».

«Είναι αδιανόητο ένας εκ των εκπροσώπων της χώρας μας στο ευρωκοινοβούλιο να συμπεριφέρεται σαν τον χειρότερο τραμπούκο και να εξαπολύει τη μία απειλή μετά την άλλη» σημειώνουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Μετά την ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής για τις φρικώδεις επιθέσεις κατά των αστυνομικών που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, είναι περισσότερο από προφανές ότι στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κυριαρχεί αποκλειστικά ο πολακισμός. Αδυνατούμε έστω και να αναπαράγουμε, τόσο τις εικόνες, όσο και τα ηχητικά που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Η χυδαία και ανατριχιαστική συμπεριφορά του κ. Παππά αποτελεί βάναυση προσβολή απέναντι στους χιλιάδες αστυνομικούς μας, που με αυταπάρνηση, συνέπεια, ανθρωπιά και υπευθυνότητα επιτελούν το καθήκον της προστασίας των συμπολιτών μας. Είναι αδιανόητο ένας εκ των εκπροσώπων της χώρας μας στο ευρωκοινοβούλιο να συμπεριφέρεται σαν τον χειρότερο τραμπούκο και να εξαπολύει τη μία απειλή μετά την άλλη.

Περιμένουμε αυτή τη φορά από τον κ. Κασσελακη να κάνει το αυτονόητο και να αποπέμψει τον κ. Παππά. Ας ελπίσουμε να μην δούμε άλλη μία «μισή διαγραφή», όπως στην περίπτωση Πολάκη».




Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στη Μαγνησία: Βρέθηκε σορός άνδρα δεμένου χειροπόδαρα - Πρόκειται για 49χρονο που είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο;

Θεσπρωτία: Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένους θύματα ληστών - Τους ξυλοκόπησαν «αλύπητα»

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Δεν χωρίζουν ούτε στο γυμναστήριο, αθλούνται πιασμένοι χέρι χέρι - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης