Ζωρζέτα Λάλη: Θα κρατήσω την έδρα, δέχομαι απειλές μέσω Αυγής, λέει η επιλαχούσα στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Ζωρζέτα Λάλη: Θα κρατήσω την έδρα, δέχομαι απειλές μέσω Αυγής, λέει η επιλαχούσα στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

«Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν», δήλωσε - Για ψευδή αναφορά κάνουν λόγο στελέχη της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ

zorzetta-lalh-xr
Αμετακίνητη εμφανίζεται η Ζωρζέτα Λάλη, μπροστά στο ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τη θέση της ως επιλαχούσα βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου μετά και την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου, να ανοίξει ο δρόμος για να μπει ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, στη Βουλή.

Η κυρία Λάλη με δήλωσή της στο dnews.gr, ξεκαθαρίζει πως αν χρειαστεί, η ίδια πρόκειται να τιμήσει την θέση της στο ψηφοδέλτιο και ορκιστεί βουλευτής. Η ίδια παραπέμπει δε εκ νέου στην από τον περασμένο Μάρτιο τοποθέτησή της της για το θέμα.

Μάλιστα η ίδια δηλώνει πως στο πλαίσιο αυτό έλαβε απειλές για την ίδια και την οικογένειά της «γιατί δεν δίνει την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά η δήλωση της Ζωρζέτας Λάλη:

«Όπως δήλωσα και τον περασμένο Μάρτιο, αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής.

»Επ’ ευκαιρία να σας πω ότι έλαβα, καθώς και η οικογένειά μου, απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν».

Τι απαντούν στελέχη της Αυγής

Από την πλευρά τους, στελέχη της Αυγής απάντησαν στην αναφορά της Ζωρζέτας Λάλη περί απειλών υποστηρίζοντας πως δεν δημοσίευσαν κάτι σχετικό.

«Δεν υπάρχει σχετικό άρθρο στην Αυγή. Ποτε δεν υπήρξε και ούτε θα μπορούσε να υπάρξει. Είναι ψευδής η αναφορά», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η σειρά των επιλαχόντων έως τον Στέφανο Κασσελάκη

Κλείσιμο
Σημειώνεται πως για να μπορέσει ο κ. Κασσελάκης να εκλεγεί βουλευτής θα πρέπει να παραιτηθούν της θέσης τους η Πόπη Τσαπανίδου, ο Μιχάλης Καλογήρου, η Τζένη Λειβαδάρου και τέλος η Ζωρζέτα Λάλη.

Ακόμη, όμως, και αν η Πόπη Τσαπανίδου, ο Διευθυντής του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλης Καλογήρου και η Τζένη Λειβαδάρου παραιτηθούν του δικαιώματός τους να πληρώσουν τη θέση του Όθωνα Ηλιόπουλου, δεν προτίθεται να τους ακολουθήσει όπως γίνεται πλέον ξεκάθαρο η Ζωρζέττα Λάλη. Τον περασμένο Μάρτιο, όταν ανέκυψε εκ νέου θέμα τυχόν παραίτησης τότε του κ. Ηλιόπουλου, σε τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ , Στέφανο Κασσελάκη, η κυρία Λάλη του είχε διαμηνύσει ότι θα ορκιστεί βουλευτής, αν παραιτηθούν όλοι οι προηγούμενοι επιλαχόντες. 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο Πευκοχώρι Θεσσαλονίκης - Πέθανε ο 19χρονος που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ

Αγωνία για τους αγνοούμενους του ναυαγίου στο Παλέρμο - Ο μεγιστάνας γιόρταζε τη δικαίωσή του σε υπόθεση απάτης

Πώς θα γυρίσουν οι αστροναύτες του Starliner στη Γη; To δύσκολο δίλημμα για τη NASA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης