Στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς ο Γεωργιάδης: Άμεσος στόχος η λειτουργία όλων των τμημάτων

Στην προηγούμενή μου θητεία το είχα παραλάβει σχεδόν κλειστό ανέφερε ο υπουργός Υγείας και εξήρε το έργο της διοίκησης του νοσοκομείου και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

Το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος αλλά και με το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό και τον Σύλλογο Εργαζομένων.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι το νοσοκομείο αυτό στην προηγούμενη του θητεία το βρήκε σχεδόν κλειστό.

«Του μετέφερα προσωπικό και άρχισε να λειτουργεί. Έκτοτε διήνυσε πολύ δρόμο αλλά έχουμε μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας» ανέφερε επίσης ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: 

«Συμφωνήσαμε αρκετά πράγματα σήμερα άμεσος στόχος η λειτουργία όλων των τμημάτων και των εξαιρετικών μηχανημάτων που έχει για τα ογκολογικά περιστατικά και δεν τα λειτουργούμε.
Αφού υλοποιήσω αυτά που συμφωνήσαμε σήμερα θα επανέλθω ως το τέλος του έτους για να δούμε τα αποτελέσματα.
Και ως βουλευτής Βόρειας Αθήνας θέλω να συγχαρώ την Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου αυτού για την καλή τους δουλειά».

Δείτε την ανάρτησή του

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Μπροστά στα μάτια της μάνας και του αδελφού του σκοτώθηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ

Τήλος: Συγκίνησε ο λιμενικός που διέσωσε το 50ημερών βρέφος - Το προσφυγόπουλο έπινε γάλα με θαλασσινό νερό για τρεις μέρες

Τζο Μπάιντεν: Με δάκρυα στα μάτια στο συνέδριο των Δημοκρατικών - «Έκανα λάθη, στηρίξτε Χάρις, ο Τραμπ είναι loser»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr