Στην Πύλο ο Καραμανλής, φωτογραφήθηκε με τον γιο του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ήταν στο Ναύπλιο

Στην Πύλο ο Καραμανλής, φωτογραφήθηκε με τον γιο του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ήταν στο Ναύπλιο

Ο Αντώνης Σαμαράς συμμετέχει στις εκδηλώσεις της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2024»

karamanlis-ar
Μια φωτογραφία με καλοκαιρινή διάθεση ήταν αρκετή για να βάλει…φωτιά στις θερινές πολιτικές φήμες. Ο λόγος για την κοινή εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον γιο του έτερου πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Κώστα, στην Πύλο, την πολιτική «έδρα» του κ. Σαμαρά.

Η πρόσφατη κοινή εμφάνιση των δύο πρώην πρωθυπουργών στο Πολεμικό Μουσείο, άλλωστε, συζητήθηκε πολύ, κυρίως για τα καρφιά προς την κυβέρνηση. Η φωτογραφία Καραμανλή-Σαμαρά jr., πάντως, δεν συνοδεύτηκε από μια νέα συνάντηση των δύο πρώην πρωθυπουργών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής έφτασε στην Πύλο με σκάφος και φιλική παρέα και τυχαία συναντήθηκε με τον νεαρό Σαμαρά, ο οποίος ολοκληρώνει τις διακοπές του πριν μετακομίσει εκτός Ελλάδος για το μεταπτυχιακό του. Ο Αντώνης Σαμαράς, όμως, δεν ήταν παρών, μιας και βρέθηκε στο Ναύπλιο, συνοδεύοντας τη σύζυγό του Γεωργία στις εκδηλώσεις της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2024», καθώς η κυρία Σαμαρά είναι πρόεδρος Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος.

Βεβαίως, συνάντηση των δύο πρώην πρωθυπουργών μπορεί να μην υπήρξε, ο κ. Σαμαράς, όμως, ενημερώθηκε… αυτοστιγμεί για την επίσκεψη του κ. Καραμανλή στα «λημέρια» του. Οι δυο τους, άλλωστε, διατηρούν απευθείας επαφή. Παράλληλα, σοβεί και η φημολογία για μια νέα κοινή τους εμφάνιση με την έναρξη της νέας πολιτικής σεζόν, έστω και σε πιο…χαλαρό πλαίσιο.

Τιμή μου 🇬🇷

Posted by Kostas Samaras on Wednesday, August 21, 2024




Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: Προφυλακίστηκε ο 80χρονος για τις φωτιές

Βίντεο από την ΕΛ.ΑΣ: «Ας εξηγήσουμε λοιπόν τι είναι μπάτσος»

Τα δέντρα... κρατούν την ανάσα τους όταν πλησιάζει πυρκαγιά, έδειξε πανεπιστημιακή έρευνα!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης