ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία για Αυγή και Κόκκινο

Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση του οργάνου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και αναμένεται να ανέβουν οι τόνοι της εσωκομματικής αντιπαράθεσης

Προγραμματισμένη για νωρίς σήμερα το μεσημέρι, στις 13:00, είναι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας στην ατζέντα της το ζήτημα των οικονομικών δυσκολιών της Αυγής και του Κόκκινου.

Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση του οργάνου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και αναμένεται να ανέβουν οι τόνοι της εσωκομματικής αντιπαράθεσης. Επίσης, σήμερα αναμένεται να συζητηθούν και οι οικονομικοί στόχοι που θα πρέπει να αποφέρει κάθε μέσο.

Οι εργαζόμενοι θα βρίσκονται στην Κουμουνδούρου, συνεχίζοντας τις απεργιακές κινητοποιήσεις και διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, το επίδομα αδείας, την ομαλή καταβολή του μισθού του Αυγούστου και την επανακυκλοφορία της καθημερινής Αυγής.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές εβδομάδες αποφασίστηκε να δίνεται στο εξής το 45% της κρατικής επιχορήγησης από το κόμμα σε Αυγή και Κόκκινο (περίπου 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο), ενώ συμφωνήθηκε να αυξηθεί η συνεισφορά των βουλευτών, να ξεκινήσει οικονομική εξόρμηση και να επαναϋπολογιστούν τα έξοδα των Νομαρχιακών Επιτροπών ανά την Ελλάδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Το σχέδιο των τραπεζών για φθηνά στεγαστικά δάνεια - Τα νέα όρια ηλικίας και το κριτήριο παλαιότητας

Συνέδριο των Δημοκρατικών: Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Γουόλς ξεσήκωσε το πλήθος - Τα δάκρυα του γιου του

Δείτε φωτογραφίες από την καμπίνα του αεροσκάφους της Easyjet όπου έζησαν τον τρόμο 181 επιβάτες λόγω αναταράξεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr