Ο Κραουνάκης λέει «αντίο» στον Κασσελάκη: Η ψυχή μου έχει φύγει μακριά... ο τρόπος που πετάχτηκε έξω ο Πολάκης που τον στήριξε δεν μου άρεσε

Με μια μακροσκελή επικριτική ανάρτηση στο Facebook ο συνθέτης διαχωρίζει τη θέση του από τον Κασσελάκη - Μετά το συνέδριο είδα ένα νευρικό ρομπότ, γράφει και καταλήγει λέγοντας πως «δεν είμαι εκεί»

«Νευρικό ρομπότ» χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη ο Σταμάτης Κραουνάκης, σε ανάρτησή του στα social, δημοσιεύοντας παράλληλα και μια φωτογραφία του με τον Παύλο Πολάκη με τους δύο τους να συζητάνε στο καμαρίνι του.

Όπως εξηγεί, τον πλησίασαν άνθρωποι και τον ρώτησαν γιατί «την λέω στον Στέφανο που αυτός μαζί μου ήτανε κύριος». Και όπως συνεχίζει: «Θεωρώ ότι ήμουν από τους πρώτους που συνάντησε το αγόρι αυτό. Επίσης θυμήθηκα που με τίμησε τόσες φορές στο Ηρώδειο. Τον πρώτο καιρό είχαμε μια συνομιλία. Όχι πολλά. Έδειξε να ακούει πολλούς», προσθέτοντας πως «με τον Αλέξη καταφέραμε στα χρόνια μεταξύ μας να έχουμε μία ανταλλαγή ειλικρίνειας» και καταλήγοντας στο ότι «ο τρόπος που πετάχτηκε έξω ο Πολάκης που τον στήριξε δε μ’ άρεσε καθόλου. Εμένα οι φίλοι μου από το ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ συγκεκριμένοι. Και αυτοί παρέμειναν φίλοι μου. Ο Πολάκης, η Ρένα, ο Σπίρτζης και η Δήμητρα, η Σία, η Δώρα, άνθρωποι με τους οποίους έχω μοιραστεί πολλά».



Ολόκληρη η ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη:

#μικρο_μοναστηρακι_μου

ελα Ξύπνα πες καλημέρα στα άλλα μικρά μοναστηράκια που κι αυτά ξυπνάνε νωρίς. Γέμισε η ψυχή γεμισαν οι τοιχοι τα δάπεδα Ευλογημένες ευχές λόγια υπέροχα ευχαριστήρια της καρδιάς από την εκλεκτή μας νύχτα στην αρχαία Κόρινθο. Μάλλον δύσκολα θα περάσουμε στο επόμενο. Το επόμενο τώρα ….Είναι στην Θεσσαλονίκη στο δάσος στις 4 Σεπτεμβρίου όπου και να πούμε την αλήθεια λαχταράω πολύ.


Εκτινάχτηκε ο λαϊκός θυμός! Ακούστηκαν πολλά για τον πρωθυπουργό εκεί στην Πεντέλη. Πάρα πολλά. Πιο παλιά έχουν ακουστεί χειρότερα. Τελικά όσοι φουσκωτοι και να παρατρέχουν άμα ο λαός σηκώσει τη φωνή ω εσύ αμήχανη σαμιαμίδα κουτσοταχτοποιηστρα Μάλλον έχεις αρχίσει και ακούς τη φωνή για την έξοδο.


Τώρα στα δικά μας τώρα.


Με πλησίασαν άνθρωποι εκεί στην αρχαία Κόρινθο ,καλοί άνθρωποι να μου πουν ότι έχουμε κοινούς φίλους εννοούσαν τον Αλέξη. Μου γράφουν Άλλοι άνθρωποι εδώ στο messenger βρήκα κάτι κρυμμένα στα σπαμ. Παραπονάκια γιατί τη λέω στο Στεφανο που αυτός μαζί μου ήτανε κύριος.


Θεωρώ ότι ήμουν από τους πρώτους που συνάντησε το αγόρι αυτό Ιούλιο Ξαφνικά Πέρσι το καλοκαίρι.


Επίσης θυμήθηκα που με τίμησε τόσες φορές στο Ηρώδειο. Γεια σου Στέφανε γεια σου Ταύλερ.


Τον πρώτο καιρό είχαμε μια συνομιλία. Όχι πολλά. Έδειξε να ακούει πολλούς.


Δεν είχα δουλειά.


Επίσης Πέρα απ’την ψυχή που δίνει ο καθένας μας στηρίζοντας μια πίστη,Εγώ προσωπικά απέφυγα σ’ όλη μου τη ζωή ακόμα και τα χρόνια που ήμουνα φανατικός ψηφοφόρος του ΚΚΕ, απέφυγα να ενταχτώ σε κάποιο κόμμα Να γίνω μέλος.


Είχα πάντα συνείδηση ότι η τέχνη μου είναι το δικό μου το κόμμα.


Με τον Αλέξη καταφέραμε στα χρόνια μεταξύ μας να έχουμε μία ανταλλαγή ειλικρίνειας.


Θυμήθηκα επίσης την χυδαιότητα του Τριανταφυλλόπουλου να κάνω εγώ την παρένθετη μητέρα με την φωτογραφία μας από το Ηρώδειο και θυμάμαι και την αντίδραση μου και πως μαζεύτηκε κακήν κακώς αυτό το ελεεινό πράγμα.


Εδώ πρέπει να σου πω κάτι!


Στην ψυχή μου μέσα πρωταγωνίστρια είναι η γυναίκα. Εκτιμώ και συμπαραστέκομαι στις οικογένειες που δεν έχουν μάνα φυσική που μεγαλώνουν παιδιά με κόπο και αυτοθυσία.


Όμως για μένα πρωταγωνίστρια είναι η γυναίκα.


Επανέρχομαι από τότε μέχρι εδώ Με το Στεφανο δεν είχαμε πολλά.


Μια ευγενική καλημέρα που και που.


Δεν πήγα να ψηφίσω. Στήριξα.


Μέχρι το συνέδριο που με πιάσανε οι ψυλλοι όταν είδα μπροστά μου Ένα νευρικό ρομπότ. Μέχρι ενα σημείο μίλαγα. Μετά σταμάτησα. Κανα δυο φορές που μίλησα προσωπικά δε φάνηκε να εισακουομαι! Σταμάτησα. Μακριά από μένα για πάντα η κριτική για την προσωπική ζωή, τις περιουσίες, τα σπίτια, τη γούρνα πισίνα, Την λίστα γάμου.


Με το καλό και ότι γουστάρει το αγόρι.Τέλεια.


Όμως η ψυχή έχει φύγει μακριά.


Δεν είμαι εκεί.


Είμαι πάλι Μ’ αυτά τα λίγα παιδιά που την παλεύουν για να ζήσουν. Καμαρώνω την φίλη μου την Έλενα για τον προσωπικο της αγώνα μέσα και έξω από την Βουλή για τα θέματα που καίνε.

Ελενα Οικογενεια για παντα!

Ο τρόπος που Πετάχτηκε έξω ο Πολακης που τον στήριξε δε μ’ άρεσε καθόλου. Εμένα οι φίλοι μου από το ΣυΡιζΑ είναι πολύ συγκεκριμένοι. και αυτοι παρέμειναν φίλοι μου. Ο Πολακης η Ρενα Ο Σπίρτζης και η Δήμητρα η Σία η Δωρα,άνθρωποι με τους οποίους έχω μοιραστεί πολλά.


Αυτά τα ολίγα για σήμερα σε σχέση με το θέμα επίσης κάτι ακόμα να γελάσουμε. Πέρσι στο Ηρώδειο που πήγα να τον συστήσω στην Ευαγγελάτου πίσω Στα παρασκήνια η Κατερίνα όπου φύγει φύγει. Φέτος στην Επίδαυρο του έστρωσε κόκκινο χαλί. Αυτή είναι η ζωή.


Αυτά είναι τα ζύγια.


Που μου λεγε συχνα ο Νικος Ο Παππας


Εσύ δεν ξέρεις από πολιτική. Μη σώσω και μάθω.


Εδώ στο δικό μας μικρό χωριό βάζουμε πάλι κατσαρόλα για τα παιδιά και το μεροκάματο! Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει μακάρι το καλύτερο προς το παρόν ένα βήμα πίσω και την τέχνη μας. Την δικιά μας υπέροχη τέχνη που δε μας προδωσε ποτέ!


Νομίζω τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου. Σας φιλώ γλυκά την καλημέρα μου.


ΥΓ

21 Αυγούστου έχουμε ακόμα καλοκαίρι. Κρατάμε γερά εδώ ο ένας με τον άλλον.

υγ2

Πλεύρη I σιχτίρι.

υγ3

Η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλοτε σαν φάρσα και άλλοτε σαν τραγωδία!

νταριο Φο!


Τραγούδι ένα αριστούργημα του Κώστα Κλάβα με την Τζένη την παντοτινή.


φωτο η δεουσα

Μάλιστα την ανάρτηση Κραουνάκη δημοσίευσε στο «Χ» (Twitter) και ο πολύ γνωστός λογαριασμός «Marka2» που με αναρτήσεις του πλέον έχει διαχωρίσει τη θέση του από τις προεδρικές επιλογές στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας: «Το αντίο του Σταμάτη Κραουνάκη στον Κασσελακη‼️ ''Μακριά από μένα για πάντα η κριτική για την προσωπική ζωή, τις περιουσίες, τα σπίτια, τη γούρνα πισίνα,την λίστα γάμου. Με το καλό και ότι γουστάρει το αγόρι. Τέλεια. Όμως η ψυχή έχει φύγει μακριά. Δεν είμαι εκεί''».



Ειδήσεις σήμερα:

Πέραμα: Οδηγός κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο στη λεωφόρο Σχιστού

Έχασε τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε στην Ξάνθη - Είναι το τρίτο παιδί που πενθεί η οικογένειά του

Ναυάγιο στο Παλέρμο: «Ένας μακρύς κατάλογος λαθών οδήγησε στην τραγωδία» λέει ο κατασκευαστής του μοιραίου ιστιοφόρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr