Παύλος Πολάκης: Ακούστε τον να θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και να προαναγγέλλει υποψηφιότητα - «Χρειάζονται άμεσα αλλαγές» είπε

Παύλος Πολάκης: Ακούστε τον να θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και να προαναγγέλλει υποψηφιότητα - «Χρειάζονται άμεσα αλλαγές» είπε

Το ηχητικό κυκλοφόρησε στα social media - Ακούγεται ο Πολάκης να λέει πως σε ό,τι τον αφορά θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι αλλαγές - Τι απάντησε ο Κασσελάκης στην πρόκληση

polakis-kasselakis-arthrou
Ηχητικό ντοκουμέντο με την εισήγηση του Παύλου Πολάκη κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, κυκλοφόρησε στα social media. Στο εν λόγω ηχητικό ο βουλευτής Χανίων θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως χρειάζονται μεγάλες αλλαγές και σύντομα ενώ χαρακτηριστικά επισημαίνει πως «σε ό,τι με αφορά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’ αυτό».

Στην εισήγησή του βουλευτής Χανίων (διαγραμμένος από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ) είπε πως «με την κατάσταση αυτή τη στιγμή στο κόμμα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε σοβαρή διεκδίκηση μεγάλης κυβερνητικής αλλαγής. Παράγουμε πολλή περισσότερη παραπολιτική ύλη από πολιτική γραμμή».

Ακούστε το ηχητικό:


«Εγώ θα φανώ χρήσιμος», φέρεται να είπε - κάτι που θεωρήθηκε από στελέχη του κόμματος ως «χρησμός» για δική του υποψηφιότητα. 

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες,
 η απάντηση Κασσελάκη στην πρόκληση Πολάκη ήταν η εξής: «Δεν σηκώνω το γάντι, όποιος θέλει ας κάνει μομφή στην Κεντρική Επιτροπή».  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ρένα Δούρου δεν πήρε θέση, ενώ ο Νίκος Παππάς εξέφρασε την στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη. 

Στην συνέχεια ο Παύλος Πολάκης τόνισε ότι «πρέπει να περάσουμε από την ηθικολογία  της συμπεριφοράς και τη θεωρητικολογία της απογειωμένης ιδεολογικοποίησης επί παντός επιστητού και επί οποιουδήποτε δικαιώματος, πρέπει να περάσουμε σε μία σαφή πολιτική γραμμή για να ρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Υπογράμμισε δε πως «χρειάζεται ένα πρόγραμμα λαϊκά κατανοητό, κοινωνικά αναγκαίο, σε σύγκρουση με τη διαπλοκή που να φέρνει ελπίδα στη νέα γενιά. Δυστυχώς, η σημερινή μας ηγεσία κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το εξασφαλίσει. Γι’αυτό χρειάζονται μεγάλες αλλαγές και σύντομα. Και όσο με αφορά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’αυτό», είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο Π. Πολάκης.

Για τα Μέσα Ενημέρωσης του κόμματος, όπως είπε, «πέρα από την αναγκαία κατάστασης εξυγίανσης, πρέπει να συνδυαστεί η όποια πρόταση με την αλλαγή του περιεχομένου τους, τόσο σε επίπεδο πολιτικής γραμμής όσο και σε επίπεδο παραγωγής ενός τηλεοπτικού προγράμματος το οποίο θα προβάλεται από μία σειρά περιφερειακών σταθμών, το οποίο θα μπορεί να φέρει και διαφημιστικά έσοδα για τη βιωσιμότητα των μέσων».

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Αθηνάς Λινού, υπογράμμισε πως «για οποιοδήποτε βουλευτή της ΝΔ, είχαμε αποκαλύψει τέτοια πράγματα, όπως αποκαλύψαμε για τη Λινού θα ζητούσαμε τη διαγραφή του. Και από την ΚΟ της ΝΔ και από μέλος του κόμματος».

Απαντώντας στην Όλγα Γεροβασίλη, είπε πως χρησιμοποιήσε τα Social Media προκειμένου να μπορέσει να αντισταθεί σε μία επιχείρηση δικής του δολοφονίας που μέσα από ένα ψεύτικο και υποκριτικό κλάμα της Λινού, «που έγινε μία ώρα μετά που είχα μιλήσει, και ταυτόχρονα εγώ διαγραφόμουν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα».

«Φυσικά και αντιστάθηκα μέσα από τα Social media. Γι’ αυτό ήρθαν και δεύτερες σκέψεις σε όλους, όπως η Όλγα Γεροβασίλη που έλεγε ότι καλή η διαγραφή του Πολάκη αλλά πρέπει να ολοκληρωθεί, όχι να μείνει μισή. Αυτή είναι μία δήλωση εσωστρέφειας και εμφυλίου και ανθρωποφαγίας», είπε ο Π. Πολάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια επίθεση Μωραΐτη σε Τσίπρα και Πολάκη: Τόσο λίγοι, τόσο μοιραίοι

Κορινθία: Προφυλακίστηκε ο 17χρονος για τη θρασύτατη ληστεία, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 15χρονος

Πέραμα: Προφυλακιστεός ο 48χρονος που κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης