Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ: «Στέφανε, κάνε δικό σου κόμμα τώρα» τον προτρέπει η Πεν Νταλαούρα

Για πρώτη φορά το «επίσημο» τρολ του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρόεδρο του κόμματος να προχωρήσει σε ρήξη με τους εσωκομματικούς αντιπάλους του και όσους τον αμφισβητούν - Άλλωστε το 15% είναι δικό του, αναφέρει

Ανω - κάτω έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας στην οποία ο Παύλος Πολάκης έθεσε θέμα ηγεσίας. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και από την αποχώρηση των μελών του ανωτάτου οργάνου που ανήκουν στην κίνηση των «87» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική Κασσελάκη τόσο για τα κομματικά ΜΜΕ όσο και για το ζήτημα της αντικατάστασης της έδρας του Όθωνα Ηλιόπουλου.

Η ρευστή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αποτυπώνεται και στο διαδίκτυο με το τρολ Πεν Νταλαούρα που υποστηρίζει σθεναρά τον πρόεδρο του κόμματος στις εσωκομματικές διεργασίες να τον προτρέπει για πρώτη φορά να φτιάξει τώρα το δικό του κόμμα!

«Άλλωστε το 15% είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ κ αποκλειστικά δικό του. Εκτός και αν υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν ακόμη ότι οι 7, οι 57 οι 87 κ οι υπόλοιποι «φύλακες του Ναού» ψήφισαν Κασσελάκη πριν 2 μήνες…» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επίμαχη ανάρτηση της.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Τον Πολάκη τον εκτιμώ απεριόριστα, «κυλάει στις φλέβες μου» και είναι ΑΞΙΟΣ & ΤΙΜΙΟΣ πολιτικός με κεφαλαία ΟΛΑ όπως ακριβώς το γράφω, μα πρώτα απ’ όλα άνθρωπος.

Ο Πολάκης δεν έπρεπε πολλά, όπως δεν έπρεπε κ να διαγραφεί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, έχει όλα όσα χρειάζεται ένας πολιτικός αρχηγος, μα πάνω απ’ όλα τον έχει ανάγκη η χώρα κι ο λαός της.

Δυστυχώς, κανένας από τους «φύλακες του Ναού», οι 7 οι 87 κ άλλες ανοησίες που κάνουν τον κόσμο να αποστρέφεται τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον άφησε ούτε μια, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ σε ησυχία, δεν τον άφησαν να μας δείξει ως όφειλαν, τι μπορεί να κάνει μέχρι τις εκλογές (απόφαση συνεδρίου), αντίθετα, από την πρώτη βραδιά της πανηγυρικής εκλογής του ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δέχθηκε ανηλεή πόλεμο κ την αρχή έκανε μια σηκωμένη μα άδεια γροθιά, έξω από την Κουμουνδούρου.

Άσφαιροι, μοιραίοι κ κολλημένοι με τις καρέκλες κ τις προσωπικές φιλοδοξίες, τις ίντριγκες κ τις πισώπλατες μαχαιριές που βλέπουν τον ίσκιο τους κ το θεωρούν μπόι τους…οι λάθος αυλές κάνουν ζημιά παιδιά κ…θολώνουν κ το νου κ την πραγματικότητα.

Για αυτούς τους απλούς λόγους, αν κ θα μπορούσα να γράφω ώρες, εξακολουθώ να στηρίζω την μόλις πριν 11 μήνες απόφαση μου, να στηρίξω τον νόμιμα εκλεγμένο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, σε όποια του απόφαση, γιατί πολύ απλά με κουράσατε όλοι οι υπόλοιποι.
Όλοι όμως.
Και θα τον παρότρυνα σθεναρά να κάνει δικό του κόμμα ΤΩΡΑ.

Άλλωστε το 15% είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ κ αποκλειστικά δικό του.
Εκτός κ υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν ακόμη ότι οι 7, οι 57 οι 87 κ οι υπόλοιποι «φύλακες του Ναού» ψήφισαν Κασσελάκη πριν 2 μήνες…γελάω

Στέφανε προχώρα».

Δείτε την ανάρτηση



Ειδήσεις σήμερα:

Πέραμα: Οδηγός κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο στη λεωφόρο Σχιστού

Έχασε τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε στην Ξάνθη - Είναι το τρίτο παιδί που πενθεί η οικογένειά του

Ναυάγιο στο Παλέρμο: «Ένας μακρύς κατάλογος λαθών οδήγησε στην τραγωδία» λέει ο κατασκευαστής του μοιραίου ιστιοφόρου



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr