Πολάκης: Νυχτερινή online κόντρα με Μωραΐτη: «Μπράβο Παύλο, βούτυρο στο ψωμί των 87» - «Έχεις αλλάξει 10 φορές άποψη»

Δείτε όλο τον διάλογο που είχαν μετά το θέμα ηγεσίας που έθεσε στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Χανίων - «Αδίκησες τον Κασσελάκη» έγραψε μεταξύ άλλων ο στιχουργός για να του απαντήσει ο βουλευτής Χανίων «ξεκαθάρισε μέσα σου τι είσαι και τι θέλεις σε αυτή τη ζωή»

Έντονη αντιπαράθεση είχαν το βράδυ της Πέμπτης μέσω Facebook, ο Παύλος Πολάκης με τον στιχουργό και συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκο Μωραΐτη, με αφορμή το ζήτημα ηγεσίας που έθεσε στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Χανίων κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Όλα ξεκίνησαν με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ο οποίος ξεκαθάριζε πως σε συνέχεια των όσων ελέχθησαν στην Πολιτική Γραμματεία, ο ίδιος θα κάνει ό,τι είπε σημειώνοντας δε, πως «δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση».


Κάτω, από την ανάρτηση, ο Νίκος Μωραΐτης, με σαφή διάθεση ειρωνείας του έγραψε «μπράβο, Παύλο! Βούτυρο στο ψωμί των 87. Έγινες ο μέγας χορηγός τους. Συγχαρητήρια!», αναφερόμενος στην συνεπακόλουθη αποχώρηση των εκπροσώπων των «87» από την ψηφοφορία στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και στο κείμενο που δημοσίευσαν στο οποίο εξαπέλυαν επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη.

Αμέσως, ο βουλευτής Χανίων, άδραξε την ευκαιρία και του απάντησε με επίσης με ειρωνεία «Νικο ξαναφανηκες;; Πως αυτο; Ξεαπογοητευτηκες άλλη μια φορα;; Ελα σε παρακαλω πλεον!». Στο σημείο εκείνο, ο σχολιασμός μετατράπηκε σε κανονικό διάλογο με τον στιχουργό να απευθύνεται στον Παύλο Πολάκη και να του λέει πως δεν τον φοβάται. Ο βουλευτής Χανίων από την άλλη έσπευσε να του απαντήσει «σιγά μην σε απείλησα κιόλας» κατηγορώντας τον επίσης πως έχει «αλλάξει 10 φορές άποψη σε έναν χρόνο».

Ο Νίκος Μωραΐτης στην συνέχεια έβαλε μία ιδεολογική χροιά στην συζήτηση λέγοντας πως η Αριστερά δεν ταυτίζεται ούτε με Τσίπρα, ούτε με Κασσελάκη, ούτε με Πολάκη. «Εσείς θέλετε χειροκροτητές που να συμφωνούν σε όλα μαζί σας» έγραψε ο στιχουργός, συμπληρώνοντας πως «η Αριστερά είναι ο αδικημένος» και καταλήγοντας πως «τώρα εσύ αδικείς τον Κασσελάκη, πολλαπλάσια και ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ».

Από την άλλη, ο Παύλος Πολάκης του απάντησε εκ νέου λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Αριστερά δεν είναι ο αδικημένος, αυτά είναι η φιλευσπλαχνία της δικαωματικής “αριστεράς”».

Δείτε αναλυτικά τον διάλογο που είχαν στο Facebook:




Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Πολάκης: Ακούστε τον να θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και να προαναγγέλλει υποψηφιότητα - «Χρειάζονται άμεσα αλλαγές» είπε


Financial Times: Το ΝΑΤΟ πρέπει να αντιδράσει στην συμφωνία Ερντογάν και Πούτιν για τον πυρηνικό σταθμό στο Ακούγιου

Ικαρία: Εντοπίστηκε σπάνιο, δηλητηριώδες έντομο σε παραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr