ΣΥΡΙΖΑ - Νέα επίθεση Γεωργόπουλου σε Κασσελάκη: Τραγική φιγούρα, τελείως ανίκανος να διοικεί

Βολές του πρώην οικονομικού διευθυντή της Κουμουνδούρου κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - «Σίγουρα ο Κασσελάκης είναι το πιο τραγικό πρόσωπο στον ΣΥΡΙΖΑ, συνολικά στην Αριστερά και ευρύτερα στην προοδευτική παράταξη» υπογραμμίζει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του 

Νέα επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Κουμουνδούρου, Θύμιος Γεωργόπουλος, αυτήν τη φορά με αφορμή την αμφισβήτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τον ανεξάρτητο βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη μετά και τις κατηγορίες του τελευταίου για την Αθινά Λινού σχετικά με τον έλεγχο του Ινστιτούτου Prolepsis της βουλευτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος χορηγός του Μητσοτάκη με την παραπολιτική (ιδεόρροια) που παράγει» σημειώσε με ανάρτησή του ο κ.Γεωργόπουλος για τον κ.Κασσελάκη.

Ασκώντας δριμεία κριτική για τους χειρισιμούς Κασσελάκη και σχολιάζοντας τις σοβαρές εσωκομματικές τριβές, κάνοντας παράλληλα αναφορά στα αστακοκάραβα, σημειώνει δε τα εξής: «Όμως το γεγονός ότι -ως τραγική φιγούρα- καμώνεται τον βασιλιά Αγαμέμνονα (στην γνωστή τραγωδία του Ευριπίδη ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ΑΥΛΙΔΙ) καταντάει γελοίο, αν δεν ήταν επικίνδυνο. Ούτε η Αθηνά Λινού είναι Ιφιγένεια, Ούτε ο Παύλος Πολάκης είναι Κάλχας. Ούτε ούριος άνεμος (για την Αριστερά όσο παραμένει) πρόκειται να πνεύσει (άλλωστε τα αστακοκάραβα δεν πλέουν με την αιολική ενέργεια)».

Ολόκληρη η ανάρτηση Γεωργόπουλου:

Σίγουρα ο Κασσελάκης είναι το πιο τραγικό πρόσωπο στον ΣΥΡΙΖΑ, συνολικά στην Αριστερά και ευρύτερα στην προοδευτική παράταξη και αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος χορηγός του Μητσοτάκη με την παράπολιτική (ιδεόρροια) που παράγει.
Όμως το γεγονός ότι -ως τραγική φιγούρα- καμώνεται τον βασιλιά Αγαμέμνονα (στην γνωστή τραγωδία του Ευριπίδη ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ΑΥΛΙΔΙ) καταντάει γελοίο, αν δεν ήταν επικίνδυνο.
Ούτε η Αθηνά Λινού είναι Ιφιγένεια,
Ούτε ο Παύλος Πολάκης είναι Κάλχας,
Ούτε ούριος άνεμος (για την Αριστερά όσο παραμένει) πρόκειται να πνεύσει (άλλωστε τα αστακοκάραβα δεν πλέουν με την αιολική ενέργεια).
Ο Στέφανος Κασσελάκης, στην καλύτερη εκδοχή, είναι Φον (Φρίντριχ) Πάουλους (όμηρος της στρατηγικής του) και τελείως ανίκανος να διοικεί και να παίρνει αποφάσεις.
Όπως είχε πει και ο ίδιος (Φον Πάουλους) στον Στρατάρχη Γκεόργκι Ζούκοφ όταν τον συνάντησε μετά την σύλληψη του (στην αποτυχία του σχεδίου Μπαρμπαρόσα) για την εκδοχή υπογραφής εκεχειρίας:
«Αιχμάλωτος Στρατηγός ΔΕΝ μπορεί να δίνει διαταγές».


Ειδήσεις σήμερα:

Η εικόνα που δημιουργήθηκε από το AI για το πρόσωπο του Ιησού από την Ιερά Σινδόνη

Στο «δόκανο» της εφορίας Ι.Χ, ακίνητα και… πελατολόγιο

27 διαφορετικά ανθρωποειδή ρομπότ σε παγκόσμια διάσκεψη στην Κίνα - Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr