Φάμελλος και Δώρα Τσαμπάζη καταφεύγουν στη δικαιοσύνη για ανώνυμη ανάρτηση με υπαινιγμούς περί σχέσης τους

Φάμελλος και Δώρα Τσαμπάζη καταφεύγουν στη δικαιοσύνη για ανώνυμη ανάρτηση με υπαινιγμούς περί σχέσης τους

Η ανάρτηση έγραφε ότι «ο Σωκράτης Φάμελλος δεν διέθεσε χρήματα για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και ότι έκανε διακοπές όλο τον Αύγουστο μαζί με τη νέα του σύντροφο, τη Δώρα Τσαμπάζη, φιλοξενούμενοι στο εξοχικό της Αχτσιόγλου στο Πήλιο για 5 μέρες»

famellos-tsampazi-xr
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε μία ανάρτηση από ανώνυμο λογαριασμό στο Twitter που έγραφε ότι ο Σωκράτης Φάμελλος «δεν διέθεσε χρήματα για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και ότι έκανε διακοπές όλο τον Αύγουστο μαζί με τη νέα του σύντροφο, τη Δώρα Τσαμπάζη, φιλοξενούμενοι στο εξοχικό της Αχτσιόγλου στο Πήλιο για 5 μέρες».

ioannis-f1


Τόσο ο Σωκράτης Φάμελλος όσο και η Δώρα Τσαμπάζη αντέδρασαν έντονα και ανακοίνωσαν ότι προσφεύγουν στη δικαιοσύνη.

«Τελικά η ανοησία είναι όντως ανίκητη. Τα λέμε στα δικαστήρια. Και τότε θα μας εξηγήσεις ποιος και γιατί σε έβαλε να λες αυτές τις χυδαιότητες» έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Τσαμπάζη. «Διαμαρτύρομαι έντονα και σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα την απολύτως ψευδή και δυσφημιστική ανάρτησή σας σε βάρος μου και να προβείτε στην αναγκαία αποκατάσταση, διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας», έγραψε ο κ. Φάμελλος.

ioannis-f2
ioannis-f3



Στην ανάρτηση αντέδρασε και η Έφη Αχτσιόγλου, το όνομα της οποίας επίσης αναφέρθηκε, κάνοντας λόγο για ψευδείς δηλώσεις.

ioannis-f4


Παρέμβαση έκανε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. «Στηρίζω αμέριστα τον Σωκράτη Φάμελλο απέναντι στην αήθη επίθεση που δέχτηκε. Τα ίδια αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης τρέφω προς τη Δώρα Τσαμπάζη, με την επισήμανση ότι θα έπρεπε στην περίπτωση της να είναι δύο φορές προσεκτικοί, διότι γνωρίζουν τι πέρασε. Όμως η χυδαιότητα έχει υπερβεί κάθε όριο και το ζούμε πλέον καθημερινά» έγραψε χαρακτηριστικα. Ωστόσο κάτω από την ανάρτηση του κ. Κασσελάκη πολλοί επισημαίνουν ότι το συκοφαντικό τουιτ έχει αναδημοσιευτεί από τον λογαριασμό Πεν Νταλαούρα που στηρίζει φανατικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης