Κεχαγιά: Ο κύριος Πολακης μιλάει πολιτικά, ευπρόσδεκτη η πρόσκληση - πρόκληση αμφισβήτησης, εφόσον τεθεί

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την ανασυγκρότηση και ενίσχυσης των μέσων του, που θα περιλαβάνει και πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, τόνισε η Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

Στην κοινοβουλευτική έδρα του Παύλου Πολάκη θα βρεθεί σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης θα συναντηθεί το απόγευμα στα Χανιά με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γνωστοποίησε η Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά.

«Ήρθε η ώρα να μετασχηματιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό πολιτικό φορέα» επανέλαβε η κυρια Κεχαγιά, αναφερόμενη σε χθεσινό άρθρο του Προέδρου του κόμματος, αναφορικά με τη φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ στο εξής.

Πρόγραμμα εθελουσίας στα κομματικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του, «ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την ανασυγκρότηση και ενίσχυσης των μέσων του» τόνισε η κ. Κεχαγιά, λέγοντας πως το πρόγραμμα ανασυγκρότησης θα περιλαμβάνει και πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

Πολιτική κριτική από τον Πολάκη

Ερωτηθείσα για την συνέντευξη του Παύλου Πολάκη στο «Documento», «αυτό ακριβώς, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει στα όργανα. Ο κύριος Πολακης μιλάει πολιτικά και καλούμε όλα τα στελέχη του κόμματος που ενδιαφέρονται για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ» και επιθυμούν το κόμμα να διαδραματίζει ρόλο υπεύθυνης αξιωματικής αντιπολίτευσης «να μιλούν ανοιχτά και να λένε τις αλήθειες τους», ανέφερε η κυρία Κεχαγιά.

«Ο πρόεδρος μας λέει, όποιος θέλει να μιλήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ» αυτό «μπορεί να το κάνει» σημείωσε η Εκπρόσωπος Τυπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «αλλά πρέπει να μιλάει με αλήθειες και να παρουσιάζει τι ακριβώς επιθυμεί να κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», πρόσθεσε.

«Ο ίδιος δεν θέλει να ταλαιπωρήσει άλλο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ» περιέγραψε η κυρία Κεχαγιά, εξηγώντας πως «εφόσον όμως υπάρχει η πρόσκληση - πρόκληση ότι τίθεται θέμα αμφισβήτησης του», τότε «είναι ευπρόσδεκτη η οποία πρόσκληση - πρόκληση και σε αυτήν την περίπτωση θα κινηθούν οι διαδικασίες», παρατήρησε η ίδια.

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι σύμφωνα με το καταστατικό μας απαιτούνται το 50% συν ένα των μελών της Κεντρικής Επιτροπής» απάντησε η Εκπρόσωπος για τους συσχετισμούς σε περίπτωση πρότασης μομφής, καταλήγοντας ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί να ταλαιπωρεί τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε η κυρία Κεχαγιά στο ενδεχόμενο προσφυγής στη βάση, προκειμένου να αποκρυσταλλωθεί το τοπίο.

Για τις πυρκαγιές, «η πραγματικότητα έλκει ότι επί κυβέρνηση της ΝΔ έχουν τριπλασιαστεί οι καμένες εκτάσεις» τόνισε η κ. Κεχαγιά, προαναγγέλοντας πως θα κατατεθεί άμεσα πρόταση νόμου για συγκρότηση ανεξάρτητης Αρχής Πολιτικης Προστασίας, ενώ η διοίκηση αυτής θα επιλέγεται από επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.


Ειδήσεις σήμερα:

Το νέο επίδομα ανεργίας ανακοινώνεται στη ΔΕΘ - Πυκνές συσκέψεις Μητσοτάκη

Νέα «τελεσίγραφα» από την ΑΑΔΕ για το IRIS και ακολουθεί πρόστιμο 1.500 ευρώ!

Με πτώση της θερμοκρασίας και μπόρες ξεκινάει η εβδομάδα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr