Αρβανίτης για bullying στη Νοτοπούλου: Η χυδαιότητα του κακοποιητικού λόγου δεν έχει θέση στην Αριστερά

«Ηχυδαιότητα του κακοποιητικού λόγου δεν έχει καμία θέση σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία, πόσο μάλλον στις τάξεις της Αριστεράς»

Στις επιθέσεις που δέχθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρεται ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Κώστας Αρβανίτης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «η χυδαιότητα του κακοποιητικού λόγου δεν έχει καμία θέση σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία, πόσο μάλλον στις τάξεις της Αριστεράς».

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Ευρωκοινοβούλιο, με ανάρτησή του στο X χαρακτηρίζει «απαράδεκτο» το γεγονός «ο σεξισμός και ο μισαναπηρισμός να χρησιμοποιούνται σε διαδικτυακές "αρένες" για την στοχοποίηση της/του οποιουδήποτε».


«Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην αρμόδια για ζητήματα δικαιωμάτων Επιτροπή LIBE, αγωνιζόμαστε καθημερινά, για μια κοινωνία πιο δημοκρατική, πιο συμπεριληπτική, μια κοινωνία για όλους και όλες» τονίζει ο Κώστας Αρβανίτης υπογραμμίζοντας ότι «αυτές είναι οι αξίες της Αριστεράς και της Δημοκρατίας».

«Πάνω σε αυτές τις αξίες αγωνιζόμαστε για το κοινό μας ευρωπαϊκό σπίτι» σημειώνει ο επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Ευρωκοινοβούλιο υπογραμμίζοντας ότι «στεκόμαστε αδιαπραγμάτευτα στο πλευρό κάθε θύματος κακοποιητικής συμπεριφοράς».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Αρβανίτη:

«Στεκόμαστε στο πλευρό κάθε θύματος κακοποιητικής συμπεριφοράς

Η χυδαιότητα του κακοποιητικού λόγου δεν έχει καμία θέση σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία, πόσο μάλλον στις τάξεις της Αριστεράς. Είναι απαράδεκτο ο σεξισμός και ο μισαναπηρισμός να χρησιμοποιούνται σε διαδικτυακές «αρένες» για την στοχοποίηση της/του οποιουδήποτε.

Στο @Europarl_EL, στην αρμόδια για ζητήματα δικαιωμάτων Επιτροπή #LIBE, αγωνιζόμαστε καθημερινά, για μια κοινωνία πιο δημοκρατική, πιο συμπεριληπτική, μια κοινωνία για όλους και όλες.

Αυτές είναι οι αξίες της Αριστεράς και της Δημοκρατίας.Πάνω σε αυτές τις αξίες αγωνιζόμαστε για το κοινό μας ευρωπαϊκό σπίτι.

Στεκόμαστε αδιαπραγμάτευτα στο πλευρό κάθε θύματος κακοποιητικής συμπεριφοράς».

Ειδήσεις σήμερα:


Σβεν Γκόραν Έρικσον: Πέθανε ο σπουδαίος προπονητής σε ηλικία 76 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο

Πτήση MH370: Ερευνητής ισχυρίζεται ότι έλυσε το μυστήριο - Βρέθηκε η «τέλεια κρυψώνα»

Κέρκυρα: Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός ΚΤΕΛ που έβριζε χυδαία επιβάτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr