Βασιλειάδης: Προφανές το πρόβλημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ - Το κόμμα εκπέμπει μια «ό,τι να'ναι» κατάσταση

Βασιλειάδης: Προφανές το πρόβλημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ - Το κόμμα εκπέμπει μια «ό,τι να'ναι» κατάσταση

Γελάει ο κόσμος με τις αναφορές για «εχθρό» Αλέξη Τσίπρα - Εκτιμώ τον Πολάκη ως επιστήμονα και άνθρωπο, αλλά δεν θα τον στήριζα για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

vasileiadis_giorgos1
Για την εικόνα που εκπέμπει το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος παραδέχτηκε το ξεκάθαρο πρόβλημα ηγεσίας, τόνισε πως δεν θα στήριζε για πρόεδρο τον Παύλο Πολάκη και χαρακτήρισε «αστείες» τις αναφορές περί «εχθρού» Αλέξη Τσίπρα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3qhskfvlpbl)


«Έχει προφανώς πρόβλημα η ηγεσία και έχει προφανώς πρόβλημα που δεν μπορεί να καταφέρει μια επικοινωνία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ... Έχουμε θέματα πολιτικής λειτουργίας» είπε ο κ. Βασιλειάδης και όταν ρωτήθηκε αν ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να παραιτηθεί, απάντησε: «Λέω λοιπόν ότι έχει πρόβλημα ηγεσίας. Πώς λύνονται αυτά; Με ξεκάθαρες πολιτικές αποφάσεις, με ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις, να ακούσουμε ποιο είναι το πολιτικό σχέδιο και εκεί θα κριθούμε όλες και όλοι. Δεν είναι θέμα προσώπων. Είναι θέμα πολιτικών. Όποιος και να είναι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ εκπέμπει αυτή την «ό,τι να'ναι» κατάσταση στα περισσότερα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, που τη μια μπορεί να λέει άσπρο και την αμέσως επόμενη στιγμή μπορεί να λέει μαύρο, τότε προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να προχωρήσει».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3qi7h54tycx)
Κλείσιμο


«Δεν γίνεται ένα χρόνο συνεχώς να υπάρχουν τόσοι εχθροί μέσα σε ένα κόμμα και εσχάτως να ανακαλύπτουμε ως εχθρό τον πρώην πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα. Εδώ γελάει ο κόσμος. Ένας ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει δημοκρατικές λειτουργίες, έχει διορισμένα όργανα... Με την πορεία που πηγαίνουν τα πράγματα, δεν ξέρω αν θα έχει καν ενδιαφέρον να είμαι υποψήφιος στην επόμενη Κεντρική Επιτροπή» πρόσθεσε κ. Βασιλειάδης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3qi2q51k3nl)


Για τον Παύλο Πολάκη και την πιθανή υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος, είπε: «Με τον Παύλο διαφωνούμε σε πολλά πράγματα πολιτικά. Τον εκτιμώ βαθύτατα ως άνθρωπο και ως επιστήμονα. Πολιτικά έχουμε μεγάλες διαφωνίες στον τρόπο εκφοράς του πολιτικού λόγου. Εμένα δεν με εκφράζει. Δεν θα τον στήριζα, αλλά ο καθένας μπορεί να κατέβει για πρόεδρος του κόμματος. Η επόενη μέρα απαιτεί σύνθεση, την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση του προοδευτικού χώρου. Αυτό μπορεί να το υποστηρίξει η ηγεσία; Για εμένα δεν μπορεί».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο γιος του 44χρονου στον Κολωνό έστειλε ερωτικό μήνυμα από το κινητό της 16χρονης για να καλύψει τον πατέρα του

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μητσοτάκης με το μισό υπουργικό ενόψει ΔΕΘ

Airbnb που δεν «άνοιξαν βιβλία» και αδήλωτες εισπράξεις μέσω Booking στο στόχαστρο της εφορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης