Νοτοπούλου κατά Κασσελάκη: Η εισήγηση του προέδρου είναι για το πώς θα διαλυθούμε

«Εκτιμώ και αγαπώ τους συντρόφους που προτάθηκαν να μπουν προεδρείο, αλλά τους καλώ να μην δεχτούν» είπε στην τοποθέτησή της

Σήμερα έπρεπε να συζητάμε για τη ΔΕΘ και η εισήγηση είναι για το πως θα διαλυθούμε, φέρεται να τόνισε κατά την τοποθέτηση της στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Ως Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν αφήσαμε καρφίτσα να πέσει κάτω από όσα κάνει η ΝΔ, εμείς κάνουμε στην πραγματικότητα και την παραγωγή θέσεων. Η ΚΟ ήταν η μόνη που λειτουργούσε ενωμένη» σημείωσε επίσης η βουλευτής.

«Μήνες τώρα, η παραγωγή πολιτικού έργου επισκιάζεται μονίμως από την παραγωγή εσωστρέφειας και παραπολιτικής» ανέφερε, κατά πληροφορίες, η βουλευτής Θεσσαλονίκης, συμπληρώνοντας πως «όλα όσα συνέβησαν μεχρι σήμερα ήταν αποκλειστικά επιλογές του προέδρου: ΝΑΤΟ ιερή συμμαχία, αντικοινοβουλευτικος λόγος, ευρωεκλογές με πόθεν έσχες».

Η στοχοποίησή μας και οι αναρτήσεις αόριστης καταδίκης δεν σημαίνουν τίποτα, όταν στοχοποιούμαστε συστηματικά από την ηγετική ομάδα, συνέχισε η ίδια.

Για την Πολιτική Γραμματεία, υποστήριξε πως τα κόμματα που λειτουργούν δημοκρατικά ανέχονται τη διαφωνία, ο πρόεδρος κάνει αναρτήσεις και βίντεο περιγράφοντάς μας ως υπονομευτές και μιλά για σχέδιο διαπλοκής, δείχνοντας την πόρτα της εξόδου.

Εκτιμώ και αγαπώ τους συντρόφους που προτάθηκαν να μπουν προεδρείο αλλά τους καλώ να μην δεχτούν για να σώσουμε την συνοχή και την αξιόπρέπεια της κοινοβουλευτικής ομάδας. Ο προεδρος να αποσύρει την πρότασή του αλλιώς να πάμε σε κάλπη, κατέληξε η κυρια Νοτοπούλου...

Ειδήσεις σήμερα:

Γέννησε η γυναίκα του παλαιοχριστιανού το πέμπτο τους παιδί έπειτα από 42 εβδομάδες κύησης - Γιατί δεν τους δίνουν το νεογνό

Ναυάγιο στο Παλέρμο: Ο αμφιλεγόμενος Μάικ Λιντς και η «δεύτερη ζωή» που κράτησε 74 ημέρες

Κολωνός: Προκλητικός ο 44χρονος στην απολογία του για τους βιασμούς της 16χρονης - «Σαν αφελής πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί μια νεότερη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr