Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης αντί να ενώνει διχάζει, είναι ακατάλληλος για τη θέση του προέδρου

Πρωτοφανή πράγματα ο πρόεδρος να στοχοποιεί τα στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας, της Κεντρικής Επιτροπής, σχολίασε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Τη χθεσινή, επεισοδιακή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Ήταν κατά την άποψή μου άλλο ένα επεισόδιο σε αυτό το οποίο λέω ότι η ηγεσία δυστυχώς παράγει εσωστρέφεια και όχι πολιτική. Ο Στέφανος Κασελάκης αντί να ενώνει, διχάζει. Και με την πρότασή του χθες φάνηκε ότι δίχασε. Δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά σπουδαία ανάλυση για να το καταλάβεις. Φαίνεται λοιπόν εδώ πέρα ότι υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα» τόνισε.



«Το να έρθει ξαφνικά μια τέτοια πρόταση δίχασε αντί να ενώσει. Θυμίζω ότι ο Στέφανος Κασελάκης έκανε αναρτήσεις από την Αμερική για τα “μαύρα” του ΣΥΡΙΖΑ. Θυμηθείτε ότι την προηγούμενη εβδομάδα στοχοποίησε μέσω βίντεο στελέχη του κόμματος. Δηλαδή ο πρόεδρος στοχοποιεί τα στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας, της Κεντρικής Επιτροπής και ούτω καθεξής με βίντεο με απίστευτες κατηγορίες. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα. Εδώ χρειάζεται να επανέλθει η σοβαρότητα κατά την άποψή μου και αυτό το οποίο συμβαίνει είναι πράγματι πάρα πολύ δυσάρεστο» σημείωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

«Ο Πρόεδρος, όχι μόνο στα κόμματα και σε οτιδήποτε διοικείς, χρειάζεται να έχει μια ικανότητα συνθέσεων. Αν δεν μπορείς να συνθέσεις, διχάζεις και δεν είσαι αποτελεσματικός με αυτό τον τρόπο. Αυτά είναι απλά πράγματα, τα οποία είναι απλά ζητήματα διοίκησης» πρόσθεσε.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος εκτίμησε ότι το θέμα της ηγεσίας έχει ανοίξει τόσο από τον Παύλο Πολάκη, αλλά και από τον ίδιο τον Στέφανο Κασελάκης ορισμένες στιγμές. «Αυτό το οποίο λέω είναι ότι αυτό το ζήτημα θα το δούμε αναλυτικά στα όργανά του. Αυτό το οποίο λέω πολιτικά είναι ότι με αυτές τις ενέργειες, με όλες τις ενέργειες που περιέγραψα και πολλές άλλες αυτούς τους 11 μήνες, αποδεικνύει ότι είναι ακατάλληλος για τη θέση που εκλέχτηκε. Αυτή είναι η πολιτική μου άποψη» κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Παρίστανε τον διάσημο YouTuber και εκβίαζε εκατοντάδες κορίτσια για να κάνουν σεξουαλικές πράξεις on camera

Τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας - ΙΧ «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου, τραυματίστηκε ο οδηγός

Υπουργικό καθημερινότητας «πρόβα» για τη ΔΕΘ - Στην κυβερνητική ατζέντα τα εγκαίνια αντί για «μακέτες»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr