ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφεται η Αθηνά Λινού

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη - Ζητήθηκε η παραίτησή της για λόγους διαφάνειας, αναφέρουν πηγές από την Κουμουνδούρου

Την διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, θα ανακοινώσει σύμφωνα με πληροφορίες το κόμμα, μετά από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

Οι 459 σελίδες που παρέδωσε η Αθηνά Λινού την Παρασκευή στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη με τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis, όπως φαίνεται, δεν κρίθηκαν επαρκείς και έτσι αποφασίστηκε η αποπομπή της.

Τις επόμενες ώρες θα δοθεί στη δημοσιότητα, όπως αναφέρουν πηγές από την Κουμουνδούρου, η ανακοίνωση της αποπομπής της κυρίας Λινού, όπου θα αναφέρει ότι αυτή γίνεται για λόγους διαφάνειας.

Κατά πληροφορίες, η στάση της Κουμουνδούρου απέναντι στην Αθηνά Λινού είχε δρομολογηθεί από μέρες, δηλαδή από την στιγμή που τα επιπρόσθετα στοιχεία που της ζητήθηκαν, δεν απαντούσαν στα επίδικα που είχαν τεθεί. 

Σημειώνεται ωστόσο ότι η Αθηνά Λινού, χθες δεν ψήφισε την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη προκειμένου ο Νίκος Παππάς να αναλάβει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. 

Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη αυτή φαίνεται να φέρνει ένα βήμα πιο κοντά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη με τον ανεξάρτητο βουλευτή Παύλο Πολάκη, ο οποίος είχε φέρει στο φως την υπόθεση της Αθηνάς Λινού και είχε ζητήσει την απομάκρυνσή της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκος Παππάς, θα μεταβεί σε λίγο στη Βουλή, προκειμένου να ενημερώσει το προεδρείο για την απόφαση του κόμματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανακάλεσε την καταγγελία για βιασμό η 17χρονη στο Καρπενήσι - Κατήγγειλε τον 14χρονο επειδή μίλησε σε φίλο του

Έρχονται καταιγίδες από αύριο, αυξημένος ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων


Τραγωδία στην Αμοργό: 56χρονη έπεσε από γκρεμό και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr