ΣΥΡΙΖΑ: Κίνηση καλής θέλησης σε Πολάκη η διαγραφή Λινού από Κασσελάκη- Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά από τον βουλευτή Χανίων

ΣΥΡΙΖΑ: Κίνηση καλής θέλησης σε Πολάκη η διαγραφή Λινού από Κασσελάκη- Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά από τον βουλευτή Χανίων

Μετά την αναβάθμιση Παππά και την αποπομπή Φάμελλου, ο Κασσελάκης επιχειρεί να επαναπροσεγγίσει τον Πολάκη για να ελέγξει το κόμμα

linou-polakis-xr
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο 24ωρο με τον Στέφανο Κασσελάκη, παράλληλα με τον εορτασμό του γάμου του στα Χανιά, να βλέπει την ισχύ του εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος να απομειώνεται μετά την χθεσινή απόπειρα ανακατατάξεων μέσω zoom.

Έχοντας σταθερό μέτωπο με τους 87 - η ισχύς των οποίων αυξήθηκε, όπως έδειξε η οριακή πλειοψηφία για την αναρρίχηση του Νίκου Παππά στην προεδρία της ΚΟ και την αποπομπή του Σωκράτη Φάμελλου - ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί και παλι να εξευμενίσει τον Παύλο Πολάκη ώστε να αποφύγει μία αναμέτρηση στην Κεντρική Επιτροπή που θα μπορούσε να οδηγήσει σε εκλογή ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στο πλαίσιο αυτό, δεδομένη θεωρείται και απομένουν μόνο τα τυπικά για την διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Διαγράφεται από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Αθηνά Λινού

Οι 459 σελίδες με οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis που παρέδωσε η Αθηνά Λινού την Παρασκευή στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη δεν κρίθηκαν επαρκείς. 

Η στάση της Κουμουνδούρου απέναντι στην Αθηνά Λινού είχε ήδη δρομολογηθεί από μέρες, καθώς τα επιπρόσθετα στοιχεία που ζητήθηκαν δεν απαντούσαν στα ζητήματα που είχαν τεθεί.

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι η Αθηνά Λινού δεν ψήφισε χθες την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για την ανάληψη της προεδρίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τον Νίκο Παππά.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να φέρνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, πιο κοντά στον ανεξάρτητο βουλευτή Παύλο Πολάκη, ο οποίος είχε αποκαλύψει την υπόθεση της Αθηνάς Λινού και είχε ζητήσει την απομάκρυνσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Παππάς, ο νέος επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, θα μεταβεί σύντομα στη Βουλή για να ενημερώσει το προεδρείο για την απόφαση του κόμματος.

Πολάκης μετά τη διαγραφή Λινού: Δικαίωση και μάθημα σε όσους νόμιζαν πως βρήκαν την ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου

Εν τω μεταξύ με ανάρτηση στα social ο βουλευτής Παύλος Πολάκης, μετά τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού γράφει πως αισθάνεται δικαιωμένος, χαρακτηρίζοντας την όλη υπόθεση «μάθημα» σε «αυτούς που νόμιζαν πως βρήκαν την ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου». Ωστόσο, στην ανάρτησή του κάνει και πάλι λόγο για την ανάγκη να υπάρξουν «βαθιές αλλαγές» στον ΣΥΡΙΖΑ , αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Δείτε την ανάρτηση: 

Τι να πω τωρα…. ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!! (και μαθημα σε αυτους που νομισαν πως βρηκαν την ευκαιρια να ξεμπερδέψουν μαζι μου …...

Posted by Παυλος Πολακης on Wednesday, August 28, 2024


Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Τι να πω τωρα….

ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!


(και μαθημα σε αυτους που νομισαν πως βρηκαν την ευκαιρια να ξεμπερδέψουν μαζι μου … εντος και εκτος..)


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ !!


ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ!!



Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Αμερικανός ειδικός εξηγεί γιατί η Τουρκία «δεν θα μπορέσει ποτέ να αποκτήσει F-35»

Νορβηγία: Πριν τη Μάρθα Λουίζ έβγαινα με άντρες γιατί φοβόμουν τις γυναίκες, λέει ο σαμάνος αρραβωνιαστικός της

Νταίζη Σεμπεκοπούλου: Όταν τελείωσε ο γάμος με τον Γιάννη Βούρο έκανα δύο χρόνια να συνέλθω - Ήταν λίγο άτακτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης