ΣΥΡΙΖΑ: «Είχε ενημερωθεί από τον Κασσελάκη από τις 24 Ιουλίου» απαντούν στον Φάμελλο πηγές της Κουμουνδούρου

Ο πρόεδρος της ΚΟ ωστόσο δηλώνει πως μέχρι χθες δεν ήξερε τίποτα - Γνώριζε για τις αλλαγές που ήθελε να κάνει ο πρόεδρος στην κοινοβουλευτική ομάδα, απάντησαν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Εις γνώση του Σωκράτη Φάμελλου από τις 24 Ιουλίου ήταν κατά πληροφορίες από τον ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να προχωρήσει αλλαγές στο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Λίγη ώρα αργότερα, τη σχετική διαρροή επιβεβαίωσε και ο Στέφανος Κασσελάκης με συνέντευξή του στο MEGA σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο κ. Φάμελλος τον αμφισβητούσε συνεχώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ενημερώσει τον Σωκράτη Φάμελλο στις 24 Ιουλίου για την πρόθεση του να προχωρήσει σε αλλαγές και να τον αντικαταστήσει από Πρόεδρο της ΚΟ. Χθες το πρωί τον κάλεσε, ενημερώνοντας τον ότι οι αλλαγές θα ανακοινωθούν σε αυτή την συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα, πηγές της Κουμουνδούρου σχολιάζουν τις δηλώσεις του Σωκράτη Φάμελλου, σύμφωνα με τις οποίες ενημερώθηκε μόλις χθες από τον Στέφανο Κασσελάκη για την πρόθεσή του να τον αντικαταστήσει ως πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Φάμελλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, περιέγραψε πώς του ανακοινώθηκε η απόφαση, λέγοντας ότι ο κ. Κασσελάκης επικοινώνησε μαζί του χθες το πρωί για να προετοιμαστούν για τη συνεδρίαση, αλλά του ανέφερε ότι σχεδιάζει να προχωρήσει σε αλλαγή προεδρείου. «Μέχρι τις 11:30 χθες το πρωί δεν είχα καμία γνώση. Για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ενημερώθηκα όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ενημερώσει τον Σωκράτη Φάμελλο στις 24 Ιουλίου για την πρόθεση του να προχωρήσει σε αλλαγές και να τον αντικαταστήσει από Πρόεδρο της ΚΟ. «Χθες το πρωί τον κάλεσε, ενημερώνοντας τον ότι οι αλλαγές θα ανακοινωθούν σε αυτή την συνεδρίαση» αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Φάμελλος: Αδικαιολόγητη και επιζήμια η απόφαση Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται πως αδικαιολόγητη και επιζήμια για τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε ο Σωκράτης Φάμελλος την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, να προχωρήσει στην αντικατάστασή του από τον Νίκο Παππά στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Πολιτικά δεν έπρεπε να ανοίξουμε ένα νέο μέτωπο και μάλιστα αναίτια», είπε ο Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.


Ήλπιζα ως την τελευταία στιγμή ο κ. Κασσελάκης να ανακαλέσει, ανέφερε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει καλύτερος, όλοι μαζί πρέπει να το κάνουμε», είπε και υπογράμμισε ότι «δεν τίθεται για μένα θέμα ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι υπέρ της ενότητας».


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Αμερικανός ειδικός εξηγεί γιατί η Τουρκία «δεν θα μπορέσει ποτέ να αποκτήσει F-35»

Νορβηγία: Πριν τη Μάρθα Λουίζ έβγαινα με άντρες γιατί φοβόμουν τις γυναίκες, λέει ο σαμάνος αρραβωνιαστικός της

Νταίζη Σεμπεκοπούλου: Όταν τελείωσε ο γάμος με τον Γιάννη Βούρο έκανα δύο χρόνια να συνέλθω - Ήταν λίγο άτακτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr