Φάμελλος: «Έχω ανοίξει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ» απαντά μετά την αντικατάστασή του - Δείτε βίντεο

Φάμελλος: «Έχω ανοίξει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ» απαντά μετά την αντικατάστασή του - Δείτε βίντεο

Κατηγόρησε τον Κασσελάκη ότι αμφισβητεί την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ - «Η κίνησή του οδηγεί το κόμμα σε συρρίκνωση»

arthrou-famellos
Με τον ΣΥΡΙΖΑ να βιώνει έντονη εσωκομματική αναταραχή μετά την αντικατάσταση του από τον Νίκο Παππά στη προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Σωκράτης Φάμελλος επαναλαμβάνει πως αιφνιδιάστηκε από την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο κ. Φάμελλος δήλωσε ότι «η εισήγηση του προέδρου δημιούργησε ένα τεράστιο εσωτερικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ» και αναρωτήθηκε γιατί αυτή η απόφαση ελήφθη τώρα, όταν η Κοινοβουλευτική Ομάδα είχε «μία πάρα πολύ καλή παρουσία».

Ο ίδιος τόνισε ότι με αυτή την κίνηση ο πρόεδρος αμφισβήτησε την ενότητα και τη συλλογικότητα του κόμματος, ενώ υπογράμμισε ότι για εκείνον η ενότητα και η συλλογικότητα είναι πρωταρχικής σημασίας.

Αναφορικά με την απόφαση του προέδρου, τη χαρακτήρισε «λάθος» και τόνισε ότι η κίνηση αυτή οδηγεί σε έναν συρρικνωμένο ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, άφησε να εννοηθεί ότι έχει ανοίξει θέμα ηγεσίας, λέγοντας ότι «έχω ανοίξει ξεκάθαρα θέμα πολιτικής της ηγεσίας».

Δείτε βίντεο:

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3rosbzxw75d)

Ο κ. Φάμελλος διευκρίνισε ότι δεν υιοθετεί προσωπικές αντιπαλότητες και δεν θεωρεί τον εαυτό του ούτε σύμμαχο ούτε αντίπαλο του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά επιθυμεί έναν μεγάλο ΣΥΡΙΖΑ. Υποστήριξε ότι η τρέχουσα στάση οδηγεί σε έναν «μικρότερο ΣΥΡΙΖΑ με έναν αναίτιο διχασμό».

Όσον αφορά τον Παύλο Πολάκη και την Αθηνά Λινού, ο κ. Φάμελλος δήλωσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ της συμπεριφοράς του Πολάκη, που τον έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, και της δραστηριότητας της Λινού. Τέλος, επισήμανε ότι η χώρα αντιμετωπίζει μία καταστροφική κυβέρνηση και ένα ανύπαρκτο κράτος δικαίου, ενώ τα προβλήματα που ταλανίζουν τα νοικοκυριά παραμένουν άλυτα.

Οι αναφορές Κασσελάκη σε Φάμελλο

Νωρίτερα την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στο MEGA, έριξε τα «καρφιά» του στον κ. Φάμελλο λέγοντας πως γνώριζε εδώ και έναν μήνα για την αντικατάστασή του ενώ άφησε αιχμές πως εναντιωνόταν στις αποφάσεις του από την πρώτη στιγμή.

«Tο ότι διαφωνούσε μαζί μου από την πρώτη εβδομάδα αυτό για εμένα είναι είδηση. Πρώτη φορά το άκουσα χθες. Προφανώς δεν νοείται να υπάρχει πρόεδρος κοινοβουλευτικής ομάδας που διαφωνεί με τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον πρόεδρο του κόμματος, αυτό έπρεπε να το γνώριζε. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι είχαμε μια καλή συνεργασία όλο αυτό τον καιρό. Έχω κάνει μια νέα εισήγηση για να είναι πιο αποδοτική η κοινοβουλευτική μας ομάδα. Την συζήτηση με τον κ. Φάμελλο όσον αφορά στην πρόθεσή μου να μεταβεί από τον ρόλο που είχε μέχρι χθες την είχαμε κάνει πριν από ένα μήνα. Άρα δεν ισχύει ότι το έμαθε πρώτη φορά χθες», είπε.

Ειδήσεις σήμερα:

Τηλεπαιχνίδια, ριάλιτι και μυθοπλασία - Τι θα δούμε φέτος στην TV με την αφετηρία της νέας σεζόν

Διεγράφη επισήμως η Λινού από την ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ - Η επιστολή Παππά στον Τασούλα

Μπαίνουν στα αεροπλάνα μας πιωμένοι, λέει o CEO της Ryanair - «Δύσκολοι» προορισμοί Ελλάδα και Ίμπιζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης