Νίκος Παππάς: Η Wikipedia τον «έχρισε» αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

«Ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, δεν είναι βουλευτής, οπότε την θέση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατέχει ο πρόεδρος της ΚΟ, Νίκος Παππάς» αναφέρεται στο σχετικό λήμμα

Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο τίτλος που συνοδεύει πλέον τον Νίκο Παππά στην Wikipedia μετά τις ανακατατάξεις που πυροδότησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, λιγότερο από μία ημέρα μετά την επεισοδιακή ψηφοφορία κατά την οποία ο Νίκος Παππάς εξελέγη πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του Σωκράτη Φάμελλου, άλλαξαν και οι αντίστοιχες σελίδες στη Wikipedia.

Πλέον, στο λήμμα που αφορά τον Νίκου Παππά, στην περιγραφή εμφανίζεται ως «Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Κοινοβούλιο» από τη στιγμή που εξελέγη πρόεδρος της ΚΟ.

Δείτε τη σελίδα:



Αντίστοιχα και το λήμμα που αφορά τον θεσμό του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ως κάτοχος εμφανίζεται ο Νίκος Παππάς. «Σημερινός αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι ο Νίκος Παππάς, που εξελέγη πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στις 27 Αυγούστου 2024. Ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, δεν είναι βουλευτής, οπότε την θέση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατέχει ο πρόεδρος της ΚΟ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δείτε τη σελίδα:


Σημειώνεται πως στην Wikipedia, οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν, να τροποποιούν ή να διαγράφουν το περιεχόμενό της σε συνεργασία με άλλους.

Ειδήσεις σήμερα:

Τηλεπαιχνίδια, ριάλιτι και μυθοπλασία - Τι θα δούμε φέτος στην TV με την αφετηρία της νέας σεζόν

Διεγράφη επισήμως η Λινού από την ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ - Η επιστολή Παππά στον Τασούλα

Μπαίνουν στα αεροπλάνα μας πιωμένοι, λέει o CEO της Ryanair - «Δύσκολοι» προορισμοί Ελλάδα και Ίμπιζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr