Παππάς: Δεν πρέπει να γίνουν εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ - Όποιος θέλει, ας καταθέσει πρόταση μομφής

Αν κάποιος έχει κάποιον Μεσσία στο συρτάρι ή αν κάποιος θα φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ από το 15% στο 35%, ας το καταθέσει, ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να γίνουν νέες εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε ο Πέτρος Παππάς. Σε δηλώσεις που έκανε στο Mega, ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε αυτούς που το επιθυμούν, να καταθέσουν πρόταση μομφής και αν έχουν προτάσεις, να τις καταθέσουν.



«Δεν βρίσκω τον λόγο γιατί πρέπει να ταλαιπωρηθεί ξανά ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι άνθρωποι που θέλουν να ασχοληθούν με αυτή τη διαδικασία και να προσέλθουν στις κάλπες. Έντεκα μήνες πριν εκλέξαμε έναν καινούριο πρόεδρο, έξι μήνες πριν αμφισβητήθηκε ξανά αυτός ο πρόεδρος, επαναεπιβεβαιώθηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου» είπε αρχικά ο κ. Παππάς.

«Αν μιλήσει κανείς με τους ανθρώπους, με τη βάση, με τον κόσμο, θα πει για ποιο λόγο τη στιγμή που έχουμε συτά τα τεράστια προβλήματα στην οικονομία, τη στιγμή που το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει, τη στιγμή που η ακρίβεια δεν υποχωρεί, τα σπίτια είναι πανάκριβα... ο κόσμος δεν βρίσκει τον λόγο, λέει ότι πρέπει να ακουστεί το μήνυμα της αντιπολίτεσης» συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να γίνουν εκλογές. Αν κάποιος έχει κάποιον Μεσσία στο συρτάρι ή αν κάποιος θα φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ από το 15% στο 35%, ας το καταθέσει. Ας κάνουν πρόταση μομφής, ας αναλάβουν το κόστος απέναντι στον κόσμο που είναι εξοργισμένος με την εικόνα που δείχνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ας καταθέσουν πρόταση μομφής στην Κεντρική Επιτροπή, όπως προβλέπεται. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».


Ειδήσεις σήμερα:

Οι γυναίκες του Αφγανιστάν τραγουδούν στο διαδίκτυο, αψηφώντας τους Ταλιμπάν - «Η φωνή μου δεν απαγορεύεται»

Φωτογραφία σοκ από άγρια επίθεση νεαρών με μαχαιριές σε 54χρονο στο Μαρούσι

Βρέθηκαν 447 ακίνητα του δημοσίου και ετοιμάζονται προς διάθεση για το στεγαστικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr