Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης φοβάται τις κάλπες - Ανοιχτό για πρόταση μομφής

Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης φοβάται τις κάλπες - Ανοιχτό για πρόταση μομφής

Το τελευταίο διάστημα παράγεται εσωστρέφεια αντί για πολιτική, δήλωσε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας εκλογές - Όπως είπε, το κόμμα μικραίνει με ευθύνη της ηγεσίας

theoxaropoulos-arthrou
Προσφυγή σε εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος είπε ακόμη ότι το κόμμα μικραίνει με ευθύνη του προέδρου του.

Σε ερώτημα για τις δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να πάει στη βάση του κόμματος για την εκλογή, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος συμφώνησε με την πρόταση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3snb5riy761)


Κλείσιμο
Όπως εξήγησε, πέρασε ένας χρόνος από την εκλογή Κασσελάκη και «με ευθύνη της ηγεσίας παράγεται εσωστρέφεια αντί για πολιτική το τελευταίο διάστημα».

Πρόσθεσε ότι «το κόμμα μικραίνει και κοινοβουλευτικά και κοινωνικά όπως φαίνεται στις μετρήσεις και αυτό είναι ευθύνη της ηγεσίας».

Χαρακτήρισε την πρόταση για την αντικατάσταση του Σωκράτη Φάμελλου από την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «ακατανόητη ως προς την επιχειρηματολογία της», ενώ είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί με όρους ανασφάλειας και φτιάχνει βίντεο για τα στελέχη του κόμματος και όχι για τους κομματικούς αντιπάλους.

Η κατάσταση δεν τιμά κανένα, είπε τέλος, για να καταλήξει ότι ο πρόεδρος πρέπει να κινήσει ο ίδιος τις διαδικασίες για την εκλογή ηγεσίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3snj6yyxam1)

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Παύλου Πολάκη, ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε ότι αυτό που συμβαίνει τώρα είναι μια προσπάθεια εξευμενισμού του Πολάκη από την ηγεσία.

Είπε ακόμη ότι υπάρχει μια μεγάλη αντίφαση στη στάση της ηγεσίας ως προς τον βουλευτή Χανίων ο οποίος διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά παραμένει μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, κάτι για το οποίο ο πρόεδρος πρέπει να δώσει απαντήσεις.

Άφησε, τέλος, ανοιχτό να γίνει πρόταση μομφής κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.




Ειδήσεις σήμερα:

Καλλιθέα: Η στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου με την 27χρονη να «καρφώνεται» σε κολόνα - Δείτε βίντεο

Μάριος Αθανασίου για την ανάρτησή του: Ήταν αστοχία, η κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα βιασμού, ζητώ συγγνώμη

Θεσσαλονίκη: «Πάμε να ξεσκίσουμε όλα τα σπίτια» - Οι διάλογοι των εγκληματικών οργανώσεων που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης