Μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και επισήμως η Τσαπανίδου - Δείτε φωτογραφίες από την ορκωμοσία

Μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και επισήμως η Τσαπανίδου - Δείτε φωτογραφίες από την ορκωμοσία

Το «παρών» στην ορκωμοσία έδωσαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης και η βουλευτής επικρατείας Έλενα Ακρίτα

tsapanidou-new
Μέλος της εθνικής αντιπροσωπείας και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι και επισήμως η κυρία Πόπη Τσαπανίδου μετά την ορκωμοσία της στην Ολομέλεια το πρωί της Παρασκευής.

tsapani2
tsapani1
tsapanidou12


Το «παρών» στη διαδικασία από το κόμμα της έδωσαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης και η βουλευτής επικρατείας Έλενα Ακρίτα.

Κλείσιμο
tsapani3
tsapani5
tsapani4


Η κυρία Τσαπανίδου προσερχόμενη στην Βουλή κλήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει την μομφή που δέχεται για την αποδοχή της έδρας και την παρεμπόδιση του κ. Στέφανου Κασσελάκη να μπει στο κοινοβούλιο. «Είπαμε πράγματα και στην ανακοίνωση, έχουμε να πούμε πολλά πράγματα και στη συνέχεια» σημείωσε η κυρία Τσαπανίδου ενώ στο ερώτημα αν ανησυχεί για το ενδεχόμενο διαγραφής της είπε: “Θα δούμε τι θα γίνει». Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Τσαπανίδου αναπληρώνει τον παραιτηθέντα βουλευτή επικρατείας Οθωνα Ηλιόπουλο.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία της κ. Τσαπανίδου από τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης Γιάννη Πλακιωτάκη ανακοινώθηκε και επισήμως η διαγραφή της κ. Αθηνάς Λινού από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακή φωτογραφία από πτώση κεραυνού στη Θεσσαλονίκη

Υπέρ της συνέχισης της στήριξης στο Ισραήλ η Κάμαλα Χάρις - Τι είπε στη συνέντευξή της για τη μετανάστευση και τον Τραμπ

Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης